FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

11.11.2008 19:28

Gol de porteria a porteria

Cristina Collado


Paco Sedano va aconseguir el quart gol de la seva carrera esportiva, i el seu segon com a blaugrana. Amb la diana contra el Playas de Castelló, el porter blaugrana ha tornat a demostrar el seu encert de porteria a porteria.


El Playas de Castelló atacava de cinc com a última opció per trencar amb el domini blaugrana, a l'últim partit que van jugar contra el Barça Mobicat. Lluny d’aconseguir el seu objectiu, van rebre un altre gol en contra. I de qui menys s’ho esperaven, del porter. Paco Sedano atura l’atac castellonenc i no s’ho pensa dues vegades: xuta lluny i potent i la clava: “És una cosa que m’agrada, però per a un porter ficar gols és una anècdota. L’altre dia es va donar la circumstància i va sortir bé.”

El segon gol de blaugrana

QM3D9991.jpgNo és el primer gol de Paco Sedano amb el Barça. Ja en va fer un en el partit de play-off de la temporada passada jugat a Benicarló. Amb els dos de blaugrana, Paco ja suma 4 dianes en la seva carrera esportiva. Tot i això, té clar que prefereix aturar els gols a ficar-los: “M’agrada més quedar amb la porteria a zero que fer gols. Però realment m’agrada assajar-ho als entrenaments i, sempre que puc, en un partit, ho provo. Però quan el rival juga amb porter-jugador, sempre intento fer el passi al jugador perquè en teoria són ells els qui han de marcar.”

El canvi de reglament

Fa dues temporades que va canviar el reglament. Ara, ja no cal que el porter faci botar la pilota a camp propi abans que aquesta superi la línia del mig del camp. Aquest canvi ha afavorit que molts porters provin sort de porteria a porteria: “Ara, amb la nova norma, ho aprofitem i fem més gols”, confirma el porter blaugrana.
Gol de porteria a porteria
Quatre golejadors més
Igual que Paco Sedano, hi ha quatre porters més que també s’han estrenat com a golejadors, tots ells amb un gol. És el cas de Cidao, del Caja Segòvia; Igor, del Marfil Santa Coloma; Juanlu, del Peinsa Cartagena; i Gus, del Pinto.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana