Futbol sala base

11.11.2008 13:09

Ple de victòries

Per segona jornada consecutiva, els partits dels equips inferiors del futbol sala es compten per victòries. Sènior B, Juvenil, Cadet, Infantil i Aleví van guanyar els seus partits i van marcar un total de 43 gols.

El futbol sala base continua de bona salut. A la jornada passada, disputada aquest cap de setmana, van guanyar els cinc equips inferiors del FC Barcelona, i amb marcadors força contundents. El Sènior es va imposar a domicili al Sícoris (2-4); els juvenils van golejar el FS Canet (2-10); l’equip cadet va superar a casa el Mataró (9-2); els infantils van afusellar el Martorell (0-12); i l’Aleví va desfer-se del Montcada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (8-3). En total, 43 gols entre els cinc equips de la base.

Sènior B: Domini blaugrana

Des de l'inici del partit, el FC Barcelona va assumir el rol dominant i va saber dominar el tempo del partit. Amb paciència, van aconseguir posar-se 0-3 a favor. I encara podria haver estat més ampli el resultat a la mitja part, perquè els jugadors d’Alberto Adamuz van enviar dues pilotes al travesser. La segona part va començar amb el gol de Jordi Campoy. El Barça guanyava ja d’un còmode 0-4. El Sícoris va respondre amb porter-jugador, figura que els blaugranes van saber defensar força bé, tot i que dues errades individuals van permetre dos gols del conjunt local. El tècnic Alberto Adamuz destacava després del partit l’aspecte golejador de l’equip, que va saber suplir bé la baixa d’Àlex Verdejo, convocat amb el primer equip. Sepe va ser un dels homes destacats, amb dos gols. També ho va ser el porter Julio, un dels jugadors clau de la victòria.

Juvenil: Victòria en una pista difícil

El Juvenil va guanyar en una pista difícil, la del Canet FS. L’equip blaugrana va sortir molt concentrat i ja des dels primers minuts va imposar un alt ritme de joc i una defensa molt intensa. Això va ajudar que s’avancessin en el marcador molt aviat, gràcies al gol de Tolrà. Durant la primera part, la possessió de la pilota i les ocasions van ser per al Barça, que va aconseguir quatre gols més per Eric, per partida doble, i Raúl Ceni i Pau. Només començar la segona part, els locals van fer el primer després d’un rebuig a la sortida d’un córner. Això va fer reaccionar els jugadors d’Albert Canillas, que van aconseguir dos gols més, obra de Dani Petit i Roger. Dos gols de Juanito i un gol més d’Eric van deixar el marcador final en un contundent 2-10.

Cadet: Remuntada inicial

La primera part va estar dominada pel Barça, mentre el Mataró es va quedar tancat a un quart de pista. Una estratègia que els va permetre avançar-se en el marcador amb una jugada al contraatac. Abans del descans, però, els blaugranes van remuntar el marcador (2-1). A la represa, el conjunt visitant va abaixar el seu nivell a causa de les poques rotacions que tenien, alhora que el Barça apujava el ritme de joc amb moltes més idees en atac i ocasions molt clares. De mica en mica van anar ampliant la distància fins a concloure amb un 9-2. El cadet puja de la novena posició de la taula fins a la sisena, i encara té pendent el partit que es va suspendre la setmana passada contra la Union FS.

Infantil: Nova golejada

L’Infantil va jugar un partit on els va sortir tot de cara i on van tornar a golejar el rival. I això que era un rival, el Martorell, dels que lluitarà de ben segur per estar entre els cinc o sis primers classificats. Ja des del primer minut, els blaugranes van ser clars dominadors del joc i fruit de dues jugades d'estratègia van inaugurar el marcador. Gradualment van anar imposant el seu ritme i a la mitja part ja guanyaven de 0 a 6. La segona meitat va seguir el mateix guió. Van caure sis gols més. Els golejadors van ser Ricardo Soutilio (5), David Ortega (3), Steve Ilembe (2), Pablo Beguer i José Manuel Pérez.

Aleví: Mantenen el liderat

L’Aleví va guanyar el Montcada FS per 8 gols a 3. Va ser un partit intens i difícil. El Montcada no volia jugar la pilota, jugaven quasi sempre en llarg i sense prendre gaires riscos. El FC Barcelona va poder encarar ràpidament el partit, amb el primer gol al minut 3. Però no va ser fins al final de la primera part quan van ampliar la distància fins al 3-0. Els tres gols van ser obra de Sergio. A la segona part els blaugranes van mantenir la mateixa intensitat, i van aconseguir sumar dos gols més, de Nacho i Marc. Tot seguit, però, amb dues errades puntuals el FS Montcada va retallar distàncies en el marcador (5-2). Ràpidament, el Barça va tornar a marcar amb una diana de Dani. Nacho i Jaume van deixar el definitiu 8 a 3. L’equip aleví es manté al capdavant de la classificació.