FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Sala

09.11.2008 11:32

Fernandao: “Hem anat de menys a més”

www.fcbarcelona.cat


El davanter carioca, que va fer un hat-trick davant el Playas de Castelló, va explicar després del partit que la defensa “va ser clau” i que l’equip “va anar de menys a més, va fer una bona primera part i una segona encara millor”.


“El partit ja sabíem que seria difícil. Ja sabíem que tocaria patir. La primera part ha estat complicada, però a la segona hem millorat i hem pogut fer el nostre joc. Així és com han arribat les ocasions”, va explicar Fernandao en connexió telefònica amb el programa 'El Marcador', en la prèvia del FC Barcelona-Valladolid d’aquest dissabte.

La clau del partit

L’actual pitxitxi de la competició va comentar també que per fer bo l’empat de la setmana anterior al Palau “calia guanyar com fos fora” i per això la defensa va ser clau: “La defensa de la segona meitat ha estat decisiva per al resultat final. Gràcies a la seva bona tasca hem pogut atacar després i per això crec que han estat molt bé. Si no tens una bona defensa no pots atacar.”

Pel que fa al pitxitxi, Fernandao es treu mèrits: “No m’amoïna gaire, la veritat. El més important és poder ajudar l’equip el màxim possible i poder estar a la Copa, que és l’objectiu més immediat ara mateix.”
Fernandao: “Hem anat de menys a més”
Carmona també destaca la defensa
El tècnic del FC Barcelona Mobicat, Marc Carmona, destacava després del partit el bon joc defensiu dels seus jugadors: “Ha estat una victòria a partir de la defensa.” L’entrenador blaugrana ressaltava la importància d’aquesta victòria per mantenir-se a les primeres places de la taula: “Aquesta victòria era molt important si volíem enganxar-nos a les posicions de dalt.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana