FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

02.11.2008 18:37

Carmona: “L’equip ha treballat molt”

Cristina Collado


Marc Carmona no podia amagar la seva decepció després de l’empat contra el Cartagena. Després de l’esforç de l’equip, i amb les baixes que tenien, van merèixer més: “L’equip ha treballat molt.”


Sense Igor, Chico ni PC. Així va haver de començar Marc Carmona el partit contra el Peinsa Cartagena. Els seus jugadors hi van posar ganes, coratge i esforç. Però no van poder passar de l’empat contra els murcians ( 2-2 ). El tècnic del Barça Mobicat estava decebut pel resultat, però no pas per l’actitud i el joc dels seus jugadors: “Estem empipats i decebuts. Érem conscients de la dificultat del partit, al qual arribàvem amb baixes molt importants, i aquestes s’han notat. Però hem xutat 45 vegades a porta i hem portat el pes del partit. L’equip ha treballat molt, i ha acabat fos físicament.
Vull destacar la reacció de l’equip a partir de l’1-2, perquè, a base de coratge, ha estat capaç d’empatar, i, fins i tot, hauria pogut guanyar. Ara es fa difícil veure la part positiva, però segur que n’hi ha més de les que veiem.”

Sorpresa amb el porter-jugador

Ningú s’ho esperava. El Peinsa Cartagena va sortir amb porter-jugador a deu minuts per al final del partit i amb el marcador mostrant empat a un: “No ens esperàvem que ens ataquessin de cinc”, afirmava Marc Carmona després del partit. Tot i això, el tècnic del Barça Mobicat explicava que ja saben com afrontar aquestes situacions, encara que l’equip estava fos físicament: “Tampoc ens ha vingut de nou, però les cames no ens responien.”

Important guanyar el Playas

“Sempre diem que quan empates un partit, si guanyes el següent li dónes més importància. Hem de guanyar, doncs, a la pista del Playas.” Aquest és el missatge de Marc Carmona. Cal sumar a Castelló per donar més valor al punt aconseguit contra el Cartagena. Amb vista al partit de la setmana que ve, però, és molt important recuperar jugadors: “D’entrada, a veure si podem recuperar algun dels que estan tocats”, desitja el tècnic blaugrana.
Carmona: “L’equip ha treballat molt”
La il•lusió de Jordi Sánchez
L’ala català ja havia marcat dos gols a la pretemporada, però cap en partit oficial. Contra el Cartagena es va estrenar, i per partida doble. Jordi Sánchez no podia amagar la seva il•lusió després del partit: “Ja tenia moltes ganes de marcar. Llàstima que no hagi servit per guanyar el partit, però almenys ens emportem un punt important.”

Marc Carmona s’alegrava dels dos gols de Jordi Sánchez: “Estarà content perquè ja el teníem una mica pressionat perquè era una assignatura pendent que tenia amb ell i amb nosaltres. Estic molt content per ell.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana