FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Sala

29.10.2008 19:13

Chico, tres setmanes de baixa

www.fcbarcelona.cat


El jugador de l’equip de futbol sala Chico va patir una ruptura fibril·lar a la zona inguinal de la cama esquerra durant el partit de diumenge passat davant el Tien 21 Millenium Pinto. El temps aproximat de baixa serà de tres setmanes.


Francisco de Carvalho Nyaradi, conegut popularment com ‘Chico’, va sentir unes molèsties a la zona inginal de la cama esquerra a la fi del partit de diumenge passat, que va enfrontar el FC Barcelona de futbol sala amb el Tien21 Millenium Pinto FS . Les proves mèdiques han confirmat que el jugador pateix una ruptura fibril·lar del múscul pectini.

Mala sort per al tanca blaugrana

QM3D8595.jpgPer a 'Chico' el retorn a la LNFS no ha estat gens favorable. Després de l’aturada d’un mes i mig per la disputa del mundial del Brasil, el tanca brasiler amb passaport espanyol estarà tres setmanes sense poder competir.

La fase de recuperació del jugador consistirà en treball de fisioteràpia la primera setmana, el qual es completarà amb exercicis durant la segona.

Per finalitzar el període de recuperació, el jugador entrarà dins la dinàmica d’entrenaments per preparar el seu retorn a la competició.
Chico, tres setmanes de baixa
Tres partits
Tres seran els partits que es podria perdre Chico. Dissabte a les 17.30 hores al Palau, en directe per Barça TV, davant el Peinsa Cartagena; el cap de setmana vinent, a la pista del Playas de Castelló, i el partit davant el MRA Navarra, d’aquí a dues setmanes, serien els enfrontaments que, en principi, no podria disputar el tanca blaugrana.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana