FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

24.10.2008 14:37

El Pinto, un rival descarat

www.fcbarcelona.cat


L’equip de futbol sala torna a la competició aquest diumenge contra el Pinto després de l’aturada pel Mundial. Segons Carmona, no serà un partit fàcil, perquè es tracta d’un rival sòlid com a bloc i que compta amb un tècnic molt experimentat.


L’equip de Marc Carmona ja té ganes de tornar a competir i aquest diumenge ho farà al Palau contra el Pinto (17.15 h, Barça TV). El conjunt madrileny, que acaba d’ascendir aquesta temporada a Divisió d’Honor, i ha apostat per crear una plantilla renovada. El tècnic blaugrana, Marc Carmona, ens analitza les claus del rival.

Partit difícil

“És un equip que ha recollit el millor de tres equips de Madrid, del Pinto, del Tien 21 i del Boadilla. És un equip descarat, atrevit, agosarat, està defensant a tres quarts de pista, juguen molt la pilota, arriscant molt, en situacions de finals de primera part ja treuen porter. Juguen sense complexos i plantegen un partit de cara a cara. Per tant, esperem un partit difícil.”

El bloc sobre les individualitats

“És un equip que fa moltes rotacions. Juguen tot el partit amb molta intensitat i defensen bastant cap a dalt tot el partit. Per tant, en destacaria el bloc. No podem destacar grans jugadors. Tenen Merino, que havia estat a Divisió d’Honor i que ha estat internacional, però queda una mica diluït dins d’aquest bloc de 12 o 13 jugadors que són molt semblants, que tots juguen al mateix, que ataquen molt bé de quatre, amb molta mobilitat. Per sobre de tot, crec que el bloc és el millor que tenen.”

Un entrenador amb experiència

“Luis Fonseca és un històric del futbol sala madrileny. Havia estat a Boadilla l’any passat, i és un entrenador amb moltíssima experiència. Els que el coneixem sabem que és un entrenador molt agressiu, que li agrada que els seus jugadors juguin molt endavant, sense perdre la cara al partit, és un equip que és capaç de jugar contra l’Interviú pressionant-lo a dalt. Juga les seves cartes. Per ser el partit del debut després de tants dies serà un rival molt exigent.”
El Pinto, un rival descarat
L’aturada pel Mundial
“Ens hem queixat molt durant l’aturada, durant les primeres cinc jornades, que el calendari era molt dolent per als equips que aportaven jugadors a les seleccions. Nosaltres ho hem patit, però ja no valen excuses. Ho sabíem des de fa temps, hem intentat preparar-nos els que ens hem quedat aquí de la millor manera possible, i espero que fem un bon partit. No és la millor opció per preparar el partit, els internacionals han tingut tres dies per preparar-lo, però prefereixo oblidar-me del tema, no és la millor opció que ens hauria agradat triar, però és el que tenim, per tant cal mirar endavant i ja està.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana