FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

24.10.2008 10:33

Igor evoluciona favorablement

Gustau Galvache / Cristina Collado


Després de l’estudi electrofisiològic a què va ser sotmès fa un mes, el jugador del Barça Igor evoluciona favorablement de l’arítmia cardíaca que patia. El metge de l’equip confirma que el seu ritme cardíac s’ha normalitzat.


El 22 de setembre passat Igor va ser sotmès a un estudi electrofisiològic per tractar unes arítmies cardíaques que se li havien detectat les setmanes anteriors. Un mes després el metge de l’equip, Xavier Yanguas, confirma que les revisions que se li fan cada setmana demostren que el seu ritme cardíac és normal: “Després d’un mes de la intervenció per cateterisme cardíac que li vam practicar, el seu ritme cardíac ha tornat a la normalitat. Els controls que li fem cada setmana mostren una pràctica curació de l’arítmia cardíaca. Això, consensuat amb els doctors de l’Hospital de Sant Pau que van participar en la intervenció, ens dóna la idea que aquest procés cardíac ha finalitzat i el jugador s’ha curat.”

Ara, l’adductor

_CF_6892.JPGSuperat el problema de l’arítmia cardíaca, Igor encara ha de vèncer un altre obstacle abans de poder treballar amb normalitat amb els seus companys. Es tracta de l’adductor de la cama esquerra. Va ser en el partit contra el Caja Segòvia del 29 d’agost passat quan el pivot brasiler va patir una ruptura fibril•lar a l’adductor mig de la cama esquerra.

El metge del l’equip explica així la seva situació: “Ara està a la fase final de la reeducació de la lesió a l’adductor. Estem introduint ja treball de pista i avaluarem dia a dia la resposta del jugador en cada entrenament específic.”
Igor evoluciona favorablement
Baixa segura per a diumenge
El que és segur és que Igor no podrà jugar el partit de diumenge contra el Pinto, a partir de les 17.15 h. Es perdrà, doncs, el partit de retorn a la competició de Lliga.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana