21.10.2008 12:43

Tres victòries i un empat

Cristina Collado

El balanç dels equips base del futbol sala ha estat força positiu aquest cap de setmana. Tres victòries, del Sènior B, l’Infantil i l’Aleví, i l’empat del Juvenil ho corroboren. Només el Cadet ha punxat.

Tres victòries, del Sènior B – Club Manresa (2-0), l’Infantil – FS Vilassar de Mar (17-1), i del Aleví al camp del CFS Sagarra (4-5); un empat, Juvenil – Marfil Santa Coloma (3-3); i una derrota, Les Corts – Cadet (4-1). Aquest és el balanç de l’última jornada del futbol sala base.

Victòria patida del Sènior B

L’equip dirigit per Alberto Adamuz segueix amb bon peu el seu pas pel grup 5 de la Lliga Nacional ‘A’. Amb la victòria per 2 gols a 0 contra el Manresa, són quarts amb 12 punts, tot i que tenen un partit menys. Davant els manresans, Adamuz va haver de pal•liar amb el handicap de la baixa del juvenil Sepe, que es va lesionar a l’inici del partit. Tot i això, el gol matiner de Marc va donar tranquil•litat als blaugranes. Abans del descans, el mateix Marc sumava el 2-0 que seria definitiu. A la represa, no van canviar gaire les coses. El Barça va defensar molt bé el joc ofensiu dels de Manresa. Sobretot en els últims sis minuts del partit, quan el conjunt rival va optar ja pel porter-jugador.

Golejada de l’Infantil

17 a 1 va ser el resultat aconseguit al pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, entre el FC Barcelona i el FS Vilassar de Mar. L’equip d’Adrià Fabregat es va mostrar molt superior al seu rival al llarg de tot el partit. De fet, a la mitja part ja guanyaven 10-0.

Derrota del Cadet

El Cadet ha estat l’únic equip que no ha aconseguit puntuar aquest cap de setmana. Van caure a la pista de Les Corts per 4 gols a 1, en un partit que va començar de cara per als blaugranes. Amb més domini de la pilota, els d’Albert Higueras van marxar al descans amb avantatge en el marcador (0-1). A la segona part, però, l’equip local va sortir més fort amb l’objectiu d‘aconseguir l’empat. I no només van empatar, sinó que van capgirar el marcador, a falta de quatre minuts per al final. El Barça va decidir aleshores arriscar amb el porter-jugador, però una pèrdua de pilota va donar el 3-1 a Les Corts. El quart i definitiu va arribar des dels 10 metres.

Empat de forces al Juvenil

Era el partit entre dos favorits per al títol de Lliga. L’equip juvenil del FC Barcelona rebia el Marfil Santa Coloma en un partit que va tenir dues parts ben diferenciades per a cada equip. A la primera, va dominar el conjunt blaugrana, que va aconseguir avançar-se de dos gols. Abans del descans, els colomencs van retallar distàncies. Aquest gol va donar ànims al conjunt visitant, que va aconseguir capgirar el marcador (2-3). El patiment s’ha allargat fins a tres segons per al final, quan Pau ha aconseguit l’empat per als blaugranes.

Tres punts per a l’Aleví

L’equip Aleví va sumar els tres punts en la seva visita a la pista del Sagarra CFS, a Santa Coloma de Gramenet. Els jugadors de Gerard López van aconseguir una bona renda de gols (2-5) que els va fer arribar amb més tranquil•litat a l’últim tram del partit. Al final, victòria per 4-5.