FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

20.10.2008 18:51

Els internacionals descansen fins dimecres

www.fcbarcelona.cat


Després de tres setmanes d’intens Mundial, Marc Carmona ha donat descans els quatre jugadors internacionals fins dimecres a la tarda. S’incorporaran als seus companys a la sessió de dos quarts de 7.


Javi Rodríguez, Fernandao, Cristian Domínguez i Saad Assis s’incorporaran dimecres a la tarda a la disciplina del primer equip de futbol sala. Així ho ha decidit aquesta tarda el cos tècnic del Barça. Així, els quatre jugadors blaugrana poden descansar després de la seva participació al Mundial del Brasil .

Revisió per a Javi i Fernandao

Pel que fa a Javi Rodríguez i Fernandao, tots dos jugadors blaugrana s’han passat ja aquest dilluns al migdia per les instal•lacions del club. Els metges de la secció de futbol sala, doncs, els han fet una petita revisió mèdica per conèixer en quina situació física han arribat, donar el fort desgast físic del Mundial. Tots dos jugadors, quan han acumulat molts minuts, han arribat en perfectes condicions.
Els internacionals descansen fins dimecres
Cinc entrenaments
Marc Carmona, doncs, podrà comptar ja amb tots els seus jugadors a partir d’aquest dimecres. Fins el dia del partit, el tècnic blaugrana ha planificat cinc sessions d’entrenament on ja podrà preparar amb garanties el pròxim compromís de Lliga, diumenge, a les 17:15 h contra el Pinto.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana