FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

16.10.2008 10:38

Duel de blaugranes a semifinals

Cristina Collado


Espanya i Itàlia jugaran una de les dues semifinals del Mundial del Brasil en el que serà un duel de blaugranes. Javi Rodríguez, Fernandao i Cristian s’enfrontaran a l’equip de Saad.


Aquest dijous a partir de les 17.30 hora catalana (12.30 hora local) es viurà una semifinal del Mundial vibrant per a tot el món barcelonista. Els quatre jugadors blaugrana que participen en la cita mundialista del Brasil han arribat fins a les semifinals, però avui algú deixarà la competició.

I és que una de les semifinals enfronta Espanya-Itàlia, les dues seleccions amb representació del Barça. Per una banda, Fernandao, Javi Rodríguez i Cristian, que han acabat la fase de grups com a primers del grup F i que ja havien aconseguit la classificació una jornada abans. I, per l'altra, Saad Assis, que va acabar segon del grup E amb la selecció italiana.
Duel de blaugranes a semifinals
Brasil-Rússia, l’altra semifinal
L’equip amfitrió, el Brasil, s’enfrontarà a Rússia en l’altra semifinal, que es juga a les 15.30 hora catalana (10.30 hora catalana). En la fase de grups ja es van enfrontar tots dos equips, amb victòria per als brasilers per un contundent 7-0.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana