Futbol sala - Mundial Brasil

14.10.2008 19:32

Hat-trick de Fernandao per tancar la segona fase

El jugador del FC Barcelona Fernandao ha rubricat el lideratge del grup F per a Espanya. El combinat que entrena José Venancio ha derrotat el Paraguai per 1-4 i passa com a primer de grup a les semifinals.

Dijous, 16 d’octubre, a les 17.30 h (La 2), Espanya jugarà les semifinals del Mundial del Brasil de futbol sala contra Itàlia. La selecció espanyola busca el tercer títol del món consecutiu.

Espanya ha tingut un gran protagonisme dels jugadors del FC Barcelona: Javi Rodríguez, a l’equip titular; Fernandao, amb tres gols, i Cristian Domínguez, defensant la porteria a la segona part.

Els homes de José Venancio han dut el control del joc davant una selecció del Paraguai molt ordenada, això sí. Però Álvaro ha estat prou hàbil per recuperar una pilota en defensa i marcar el 0-1 als quatre minuts de partit.

Després del gol d’Espanya la selecció sud-americana ha intentat reordenar-se. Però fins al segon temps no s’ha mogut el marcador.

FernandaoSpain.jpgAleshores Fernandao ha iniciat un autèntic repertori de gols. El pivot blaugrana ha col·locat el 0-2 amb un toc subtil quan el porter paraguaià s’ha volgut avançar.

Tot i que l’1-2 l’ha encaixat Cristian en no poder aturar un penal per una presumpta mà de Javi Eseverri que la repetició ha desmuntat, Fernandao ha tornat a eixamplar la diferència amb un golàs a tres minuts del final del partit. Però encara faltava la cirereta. I l’ha posada Fernandao amb el 1-4 final.

Javi Rodríguez, Fernandao i Cristian s’enfrontaran a la Itàlia de Saad Assis a la semifinal. Algun blaugrana hi serà, a la final del Mundial.

L’altra semifinal serà entre el Brasil i Rússia. Els brasilers han guanyat 5-3 Ucraïna i Rússia ha empatat a 2 amb l'Argentina, però ja estava classificada per a les semifinals.
EL PARAGUAI, 1
ESPANYA, 4

El Paraguai (0+1):
Espinola, Alcaraz (1), Velázquez, Villalba, Santander –cinc inicial–, Mateus Gazolli, Jara, Osorio, Román.

Espanya (1+3): Juanjo, Kike, Álvaro (1), Javi Rodríguez, Marcelo –cinc inicial–, Cristian, Ortiz, Javi Eseverri, Andreu, Borja, Fernandao (3), Daniel.

Gols: 0-1, Álvaro (4’), 0-2, Fernandao (22’), 1-2, Alcaraz (34’), 1-3, Fernandao (37’), 1-4, Fernando (38’).

Àrbitres: Franklin (ECU) i Cumbo (ITA).