11.10.2008 17:29

Victòria davant el Norlilsk Nikel (3-1)

L'equip de futbol sala del FC Barcelona ha guanyat al Norlilsk Nikel rus per 3 a 1 en un partit amistós disputat aquest dissabte a Teià. Marc Carmona està satisfet amb el treball realitzat pels seus homes.

Els blaugranes han superat un altre test important, tal com afirma l'entrenador de l'equip: “Ha estat un bon partit d'entrenament, el meu equip ha jugat a un bon nivell.” El combinat rus ha imposat resistència, sobretot durant la primera part, però finalment la superioritat barcelonista ha quedat plasmada a la pista.

Intensitat i ritme en tot moment

Marc Carmona explica que el partit ha estat d'un gran nivell i que sempre s'ha jugat amb intensitat i ritme. El Norlilsk ha estat l'encarregat d'obrir el marcador i s'ha mantingut ferm amb el 0 a 1 al marcador durant una gran part del partit. No ha estat fins a la recta final, a falta de cinc minuts, quan Rafa Muñoz ha fet el primer gol blaugrana. Un minut després arribaria el segon mitjançant Noi. Però encara quedava per arribar un dels millors gols de la tarda. Paco Sedano s'ha pujat al carro i també ha marcat. El porter barcelonista ha deixat el marcador en 3 a 1 amb un llançament des de la seva porteria aprofitant el porter jugador de l'equip contrari.
Dilluns volta al treball
Dilluns que ve els blaugranes es tornaran a reunir al palau Blaugrana per preparar la volta de la Lliga Nacional de Futbol Sala. El 26 d'octubre la mateixa pista acollirà el partit que enfrontarà al FC Barcelona i al Tien21 P. Millenium Pinto, a partir de les 17.15 hores.