Futbol Sala

09.10.2008 18:29

Ple blaugrana (3-0)

Espanya ha aconseguit la classificació per a la segona fase del Mundial del Brasil en superar l’Uruguai (3-0). Els tres blaugranes que han anat al Mundial han tingut un protagonisme absolut. Javi Rodríguez i Fernando han marcat i Cristian ha debutat.

Igual que van fer l'Iran i Líbia en els dos primers partits davant Espanya, la selecció sud-americana va plantar una muralla defensiva al seu terreny de joc davant els espanyols, als quals els va costar moltíssim perforar la porteria rival.

Fernandao, molt actiu

El blaugrana d’origen brasiler Fernandao ha estat un dels homes més actius de l'equip que dirigeix Venancio López. Però, després de gairebé vint minuts en els quals tot semblava indicar que la primera part acabaria amb empat a zero, Javi Rodríguez ha marcat el primer gol que ha obert la llauna.

Ja a la segona meitat Fernandao ha estat l'home que ha marcat les diferències. Al minut 21 ha marcat el 2-0 i, un minut després, ha fet el tercer del seu equip i el segon del seu compte particular.
Esperant rivals
Amb la victòria, Espanya accedeix a la ronda següent com a primera de grup, amb la qual cosa canviarà la seu de Rio de Janeiro per la de Brasília, on l’esperen Rússia, el Paraguai i el segon classificat del grup B, que sortirà entre l'Argentina, Ucraïna i Guatemala.