FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

09.10.2008 12:07

Amistós per no perdre el ritme (7-2)

www.fcbarcelona.cat


L’equip de Marc Carmona continua la preparació de cara a la represa de la competició, el proper 26 d’octubre. Els blaugranes van disputar un amistós d’entrenament per no perdre el ritme i posar-se a punt amb els jugadors que hi són.


El Barça de futbol sala va disputar aquest dimecres el seu primer partit de preparació després de l’aturada de la competició per la celebració del Mundial a Brasil. Els de Marc Carmona es van enfrontar al Palau a un equip de dues categories menys, l’Escola Pia de Sabadell, en un partit d’entrenament perquè els jugadors que no han anat a la cita mundialista no perdin el ritme de joc.

Victòria sense complicacions

El resultat era el de menys, però els blaugranes es van imposar amb un 7 a 2 contundent, després que els vallesans obrissin el marcador de penal. El partit va ser més un entrenament físic que tàctic, ja que Carmona només va poder comptar amb quatre jugadors del primer equip, ja que Rafa, Igor i PC no van poder jugar, amb molèsties.
Amistós per no perdre el ritme (7-2)
Dissabte, contra un equip rus
El segon amistós que disputaran els blaugranes en aquesta aturada de competició serà aquest dissabte a Teià contra un equip rus, el Noriski Nikel.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana