Futbol sala - Mundial del Brasil

08.10.2008 20:07

Saad segueix endavant al Brasil

El jugador blaugrana Saad seguirà el seu camí pel Mundial del Brasil 2008 després de sumar tres victòries i una derrota en la primera fase. Precisament aquesta derrota s'ha produït aquest dimecres davant el Paraguai per 4 a 2.

Els italians han protagonitzat la gran sorpresa de la jornada davant el Paraguai. Contra tot pronòstic el Paraguai ha guanyat els transalpins per 4-2 en un triomf que li ha donat la classificació per a la segona fase del Mundial. Després d'una primera part equilibrada en què els italians han arribat al descans amb el marcador favorable de 2 a 1, al segon temps el Paraguai ha utilitzat tota la seva artilleria per capgirar el marcador i aconseguir, de manera sorprenent, els dos punts en joc.

Canvi radical

Zanetti obria el marcador als cinc minuts de començar el partit i el Paraguai responia deu minuts després amb l'1 -1 de Rotella. Un minut després els italians han tornat a marcar amb un gol de Santander en pròpia porta. Amb el 2 a 1 s'ha arribat al descans.

Només començar la segona part el Paraguai ha empatat de nou el partit. Alcaraz marcava el 2 a 2. Al minut 13 es posava al davant en el marcador per primera vegada en tot el partit gràcies a un gol de Rene Villalba (3-2). El Paraguai ha revolucionat el partit i ha creat moltes ocasions. Abans de finalitzar, Rotella ha sentenciat el matx amb el 4 a 2.

La victòria davant Portugal, crucial
La Itàlia de Saad s'ha classificat per a la segona fase del Mundial del Brasil gràcies a la victòria aconseguida davant Portugal per 3 a 1. Precisament el blaugrana va participar en aquest triomf amb l'últim gol de la tarda. Italians i portuguesos estan empatats a punts i és per això que la victòria dels primers davant els de Portugal ha estat crucial per al desenllaç final d'aquesta fase classificatòria.