FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Sala

08.10.2008 11:55

Avui toca partit

Gustau Galvache


El primer equip de futbol sala disputa avui a les 21.00 h, a porta tancada, un partit amistós davant l’Escola Pia de Sabadell. Aquest partit servirà per trencar la monotonia dels entrenaments durant l’aturada pel campionat del món.


Des de l’aturada de la LNFS per la disputa del Campionat el Món de seleccions al Brasil, l’entrenador blaugrana ha planificat diversos entrenaments i partits amistosos. El primer tindrà lloc avui al Palau davant els sabadellencs de l’Escola Pia.

Trencar la rutina

L’amistós d’aquesta nit, conjuntament amb el que el FC Barcelona de futbol sala disputarà dissabte a Teià amb el Noriski Nikel rus, serveix per trencar la rutina dels entrenaments durant l’aturada de la Lliga.

A més, aquest tipus d’enfrontaments serveixen per poder provar i ajustar les millores tàctiques que els tècnics blaugrana han pogut introduir durant l’aturada mundialista.

Saad torna a competir

El blaugrana Saad Assis, que està disputant el Campionat del Món de seleccions amb Itàlia, torna avui a la competició. Serà a les 17.30 hores davant el Paraguai. En aquest partit Assis jugarà per dirimir qui serà primer o segon de grup, ja que Itàlia és primera del seu grup.

Un empat és suficient perquè Saad Assis es classifiqui com a primer de grup, ja que les tres victòries anteriors dels transalpins els donen avantatge davant el Paraguai, amb una derrota, i Portugal, que també ha perdut un partit.
Foto: arxiu
Foto: arxiu
Dijous, els altres blaugranes
Cristian, Javi Rodríguez i Fernandao disputaran el darrer partit de la primera fase de la selecció espanyola dijous a les 15.30 h davant l’Uruguai. Una victòria donaria la primera plaça als blaugranes.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana