02.10.2008 17:55

Gol de Saad, victòria d’Itàlia (6-1)

El blaugrana Saad Assis ha contribuït a la victòria d’Itàlia davant els Estats Units per 6 gols a 1. L’ala del FC Barcelona, que ha marcat el darrer gol del partit, s’ha mostrat molt perillós davant la porteria americana.

Segon partit i segona victòria per a Saad Assis. El blaugrana ha marcat el seu primer gol al Campionat del Món de clubs que s’està disputant al Brasil. Una falta directa ha estat la manera com Assis ha demostrat el seu perill de cara a la porteria rival per aconseguir el 6 a 1 definitiu.

Molt actiu en atac

Però, a banda del gol marcat, el jugador del FC Barcelona s’ha mostrat molt actiu en la faceta ofensiva. Al minut 11 de la primera part, Assis ha creuat una pilota al segon pal perquè el seu company Zanetti marqués el 2 a 1.

Al minut 17 el blaugrana tornava a crear perill. Un xut de l’italobrasiler posava a prova els reflexos del porter americà, que, in extremis, desviava la pilota a córner.

La recompensa havia d’arribar per a Saad Assis, i així ha estat. A un minut per a la fi del partit el blaugrana ha completat una gran actuació i ha marcant el darrer gol, de falta directa.

Proper partit amb blaugranes

Divendres a les 15.30 h Cristian, Fernandao i Javi Rodríguez, els tres blaugranes que disputen el mundial amb la selecció espanyola, jugaran el seu segon partit. Després de l’empat amb l’Iran, els tres barcelonistes s’enfrontaran amb la selecció de Líbia.
Fitxa del partit
Itàlia: Feller, Jubanski, Morgado,Zanetti i Nora –cinc inicial–, Grana, Pellegrini, Bertoni, Assis, Fabiano, Foglia i Farina.

EUA: Richey, Rosenbad, Myers,Morris i Wiesner –cinc inicial–, Vorberg, Hammes, Apples, Farias, Jacobson, Naumoski, Stewart i Beasley.

Gols: 0-1, Rosenbad (min. 5); 1-1, Foglia (min. 8); 2-1, Zanetti (min. 11); 3-1, Nora (min. 32); 4-1 Grana (min. 35); 5-1, Bertoni (min. 37); 6-1 Assis (min. 39).

Àrbitres: Goulart i Rojas