Futbol sala-Mundial del Brasil

01.10.2008 17:36

Sorpresa en el debut

L'Iran ha sorprès la selecció espanyola de futbol sala i els tres blaugranes que hi juguen. Fernandao, Javi Rodríguez i Cristian no han passat de l'empat a 3 en el seu debut contra un dels rivals a priori més assequibles.

Tots els barcelonistes seleccionats per a aquesta competició ja han jugat el seu primer partit. Saad ho va fer el dilluns i aquest dimarts ha estat el torn de la selecció espanyola. Javi Rodríguez, Fernandao i Cristian Domínguez no han passat de l'empat amb l'Iran.

La primera part ha acabat amb un 0-3 a favor dels asiàtics. Fernandao i Javi Rodríguez han sortit al cinc inicial. El brasiler, amb passaport espanyol, ha estat a punt de marcar en diverses ocasions als darrers minuts del partit, però finalment no hi ha hagut sort.

L'Iran marca el compàs

La primera part ha anat de cara per a l'Iran. Als quatre minuts de començar el partit la selecció iraniana ha marcat el primer gol. La diana ha estat de Taheri. Vuit minuts després ha estat Shamsaee qui ha marcat el 0 a 2.

Ningú no s'esperava que uns segons després Hassanzaden faria el 0 a 3. Amb tres gols en contra, la selecció espanyola ha anat a remolc fins a arribar al descans. Per més que ho han intentat, no han aconseguit trencar el partit.

La cara i la creu

Al minut dos de la segona meitat  Espanya ha marcat el seu primer gol. Torras ha encetat el compte golejador d'Espanya, que ha començat a dominar el partit.

La història es tornava a repetir, i la selecció espanyola ha marcat el segon gol vuit minuts després del primer. Borja n'ha estat l'artífex. El jugador s'ha inventat un llançament espectacular que ha entrat per tot l'escaire. A tres minuts per al final, Tomás ha fet el 3 a 3 amb el qual s'ha acabat l'enfrontament.