FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

16.09.2008 12:31

La base, a escena

Cristina Collado


Els cinc entrenadors dels equips del futbol sala ja han estat presentats oficialment. La base del futbol sala comença la temporada amb tres cares noves i amb la mateixa il·lusió de seguir formant jugadors perquè arribin al primer equip.


La Llotja del Palau Blaugrana va ser l’escenari dilluns al vespre de la presentació dels entrenadors del futbol sala base. El directiu responsable de la secció, Josep Cubells, acompanyat dels membres de la comissió esportiva Xavi Sans i Joan Busquets, van presidir l’acte, que va concloure amb una fotografia conjunta de tots els assistents.

QM3D3238.jpgTampoc podia faltar a aquesta presentació el director tècnic de la secció, i alhora entrenador del primer equip, Marc Carmona, juntament amb el segon entrenador Santi Gea. Una mostra més que des del primer equip de futbol sala es recolza i potencia el futbol sala base.

Tres entrenadors nous

Però els veritables protagonistes de la presentació van ser els entrenadors del futbol sala base. Alberto Adamuz encetarà la seva segona temporada al capdavant de l’equip Sènior B, i Adrià Fabregat seguirà dirigint l’equip infantil. Les tres cares noves són Albert Canillas, que s’estrenarà amb el Juvenil, Albert Higueras amb els cadets, i Gerard López, encarregat dels més petits, els alevins.

Començar des dels fonaments

QM3D3246.jpgAquest últim va parlar amb Barça TV de la responsabilitat de dirigir l’equip més petit de tots: “Nosaltres som els més petits de tots. El més important és començar pels fonaments, si vols construir una edifici sempre has de començar per sota. Per tant, començarem amb els coses més bàsiques. És el principi d’una llarga carrera que esperem que sigui bastant fructífera”, explica Gerard López.

El trampolí al primer equip

La fita de tot jove jugador de futbol sala és arribar al primer equip. I per això es treballa també des del cos tècnic. Alberto Adamuz té casos al seu equip, com és el de Sergio Sierra, Álex Verdejo o Julio Gracia: “El meu objectiu i el que és un triomf per mi com a entrenador és que aquests jugadors del B passin a l’A, perquè això és planter i aquest és el pas generacional que s’ha de fer. Així, els jugadors que vinguin darrere ho sabran valorar”, explica Alberto Adamuz.
D'esquerra a dreta: Gerard López, Adrià Fabregat, Alberto Adamuz, Josep Cubells, Marc Carmona, Albert Higueras i Albert Canillas
D'esquerra a dreta: Gerard López, Adrià Fabregat, Alberto Adamuz, Josep Cubells, Marc Carmona, Albert Higueras i Albert Canillas
Primera victòria del Sènior B
L’equip dirigit per Alberto Adamuz ha estat el primer a iniciar la competició oficial. Van començar dissabte, jugant contra el Rubí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Després d’un partit força igualat, el Barça va fer l’únic gol del partit a nou segons per al final. Un gol que els va valer la primera victòria de la temporada.

“No renunciem a res. Les nostres aspiracions per nosaltres mateixos i pel club que som és arribar al més alt. Som conscients que l’equip és jove però volem seguir en aquesta línia, i aconseguir els tres punts, que és el que val”, valora Adamuz. El tècnic del Sènior B destaca la dificultat de l’actual Lliga Nacional A de futbol sala: “La Nacional A és molt més difícil que l’any passat. Els equips s’han reforçat molt, i alhora hi ha hagut el problema de les renúncies dels equips de Plata. Per tot plegat serà una mica més fort.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana