12.09.2008 22:31

Doble penal maleït (4-3)

La traïció dels dobles penals ha estat massa càstig per a un Barça que ha lluitat fins al final però que ha perdut finalment davant l’Autos Lobelle. Amb aquesta derrota els blaugranes diuen adéu a la Lliga, que s’atura prop d’un mes i mig.

Els de Marc Carmona han sortit una mica freds al pavelló Multiusos Fontes Do Sar. Tot i això, el Lobelle tampoc ha tret gaire profit de la debilitat blaugrana. Eka ha inaugurat el marcador als dotze minuts, i poc després Fernandao ha empatat el matx. Al descans s’hi ha arribat amb l’empat a un, la millor notícia de tota la primera part.

Dos gols des dels 10 metres

Al segon temps el Barça ha tornat a ser el de sempre. I això que al primer minut els de Tomás de Dios han ampliat distàncies mitjançant un gol de César en un rebot desafortunat. El Barça, però, no ha decaigut i, gràcies a un gran joc tant en defensa com en atac, s’ha mostrar molt superior al rival.

Però la maledicció dels dobles penals ha caigut sobre el FC Barcelona. A sis minuts per al final han xiulat la sisena falta –massa estricta segons el cos tècnic blaugrana– i Carlinhos ha marcat des dels 10 metres. Un minut després, en una altra falta, el mateix jugador ha tornat a enviar la pilota al fons de la xarxa.

Porter-jugador ben jugat

Amb el 4-1 en el marcador i a poc menys de cinc minuts, Chico ha assumit la responsabilitat del porter-jugador. I els blaugranes l’han sabut jugar molt bé. Han tingut entre cinc i sis bones ocasions de gol, però només han pogut materialitzar dues. Justo Cáceres, al 36, i Javi Rodríguez, al 39, han estat els golejadors.

I encara han tingut una última ocasió quan faltaven poc més de deu segons per al xiulet final, però el xut creuat de Saad ha sortit fregant el pal de la porteria de Mendiola.

Amb aquesta derrota el FC Barcelona diu adéu a la Lliga de Divisió d'Honor, que es para fins al 25 d'octubre. Els de Marc Carmona han acabat en la setena posició de la taula.

AUTOS LOBELLE, 4
FC BARCELONA, 3

Autos Lobelle: Mendiola, Carlinhos, Rubi, Alemao i Letao –cinc inicial–, Aicardo, Palmas, César, Manu, David, Eka.

FC Barcelona: Paco Sedano, Chico, Javi Rodríguez, Saad i Fernandao –cinc inicial–, PC, J. C. López, Justo Cáceres, Jordi Sánchez.

Gols: 1-0, Eka (12’); 1-1, Fernandao (14’); 2-1, César (21’); 3-1, Carlinhos (34’); Carlinhos (35’); 4-2, Justo Cáceres (36’); 4-3, Javi Rodríguez (39’).

Àrbitres: Gallo Suárez i Velasco Martínez.