FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

11.09.2008 10:55

PC: “Ens juguem més que tres punts”

Cristina Collado


El partit de divendres entre el Lobelle Santiago i el FC Barcelona serà l’últim abans de l’aturada pel Mundial del Brasil. Els de Marc Carmona volen acabar entre els primers de la taula.


És per això que la plantilla del FC Barcelona té clar que es juguen molt més que els punts: “El partit contra el Lobelle és un partit molt important. Ens juguem més que tres punts. Ens juguem ser-hi entre els tres o quatre primers classificats, que és el nostre objectiu personal”, afirma PC.

El tanca brasiler està convençut de la motivació amb què afrontaran el partit de divendres: “Anirem motivats per les dues victòries consecutives que hem aconseguit.”

L’últim esforç

Tot i això, el cansament es comença a notar. Ha estat un inici de Lliga frenètic, amb cinc partits en només tres setmanes. PC reconeix que no ha estat fàcil, però demana l’equip un últim esforç: “No és fàcil perquè jugadors importants per a nosaltres han marxat amb les seves seleccions i no han tingut temps d’entrenar-se bé amb nosaltres. Però això, en un club gran com el FC Barcelona, és normal. Només ens queda un partit i hem de fer un petit esforç per guanyar-lo sigui com sigui.”
PC: “Ens juguem més que tres punts”
Entrenament a Santiago
El FC Barcelona surt aquest matí en avió en direcció a Santiago de Compostela. A les 18:00 h està previst que s’entrenin en un pavelló a Santiago, encara que no serà l’escenari del partit, el pavelló Multiusos Fontes Do Sar.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana