FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

08.09.2008 16:56

La rapidesa, el seu tret d'identitat

Verònica Díez


El FC Barcelona s'enfrontarà aquest dimarts al Carnicer Torrejón, al Palau Blaugrana. La rapidesa tant en l'atac com en la defensa és la qualitat essencial del conjunt madrileny segons el segon entrenador blaugrana, Santi Gea.


Els blaugranes busquen la seva primera victòria en Lliga al Palau Blaugrana. El Carnicer Torrejón no acostuma a posar les coses fàcils al Barça. Santi Gea ha explicat per a Barça TV i el lloc web del club les característiques del rival i les claus per obtenir la victòria.

Un equip en procés d'acoblament

“El Carnicer Torrejón és un equip pràcticament nou. Només compta amb tres jugadors de la temporada passada. El que si que és cert és que l'entrenador sempre imprimeix el seu segell d'identitat, ja que porta moltíssims anys entrenant a aquest equip. Tenen un caràcter lluitador molt marcat, i no deixen de jugar a un alt nivell fins a l'últim segon. A més és un equip que li agrada córrer. Sobretot destacaria els seus contraatacs. En defensa es replega molt ràpid.”

La clau: no perdre pilotes

qm3d7567.jpg“Si volem aconseguir la victòria, hem de saber que els nostres atacs han d'estar ben confeccionats, perquè no hi hagi ni una pèrdua de pilota. Ells són molt eficaços a la contra cosa per la qual no hem de facilitar-los les coses. En el nostre últim partit vam estar molt sòlids en defensa i si davant el Carnicer Torrejón estem així de correctes, crec que tenim molt a guanyar".

Tres jugadors clau

“Cuco és un dels jugadors més perillosos que té aquest equip. És molt eficaç a l'un contra un. Davichín té una gran experiència a la Divisió d'Honor i és un esquerrà que fa molt bé les transicions a més de ser molt intel•·ligent a l'un contra un. Jeison també és un jugador que s'ha de tenir en compte.”
La rapidesa, el seu tret d'identitat
Actes previs al partit
Abans que comenci el partit entre FC Barcelona i Carnicer Torrejón, tindran lloc al Palau Blaugrana una sèrie d'actes. A les 20.30 hores, es presentaran els diferents equips de la base barcelonista i es lliuraran els premis aconseguits per aquests la passada campanya, amb la presència del President de la Federació Catalana de Futbol Sala. A més, el Palau comptarà també amb la presència del seleccionador estatal José Venancio.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana