05.09.2008 23:28

Primera victòria (1-2)

El FC Barcelona ha aconseguit la primera victòria de la Lliga en imposar-se al Gestesa Guadalajara a domicili amb gols de Fernandao i Chico. El FC Barcelona ha anul·lat l’atac de cinc dels locals.

El Gestesa Guadalajara ha sortit com estava previst: a jugar amb porter-jugador des de bon principi. Al llarg de tot el partit ha utilitzat aquesta figura, però els blaugranes l’han sabut esquivar. Un excel·lent joc defensiu ha anul·lat l’atac dels d’Andreu Plaza i ha permès al FC Barcelona aconseguir la primera victòria de la temporada. Quan encara s'han d'acabar de disputar alguns partits d’aquesta tercera jornada, el Barça ocupa la cinquena posició de la taula.

De nou, Fernandao

guadalajara-_barcelona_2.jpgSi en defensa han estat bé, en atac els blaugranes també han aprovat. Han trencat la defensa en zona dels locals, els han guanyat l’esquena en moltes ocasions, però ha fallat el que va fallar en l’últim partit contra el Caja Segòvia: la finalització.

El primer gol no ha arribat fins al minut 16, quan, en una doble paret amb Chico, Fernandao ha tornat a marcar. El pivot brasiler ja ha fet quatre gols aquesta temporada. Amb el mínim avantatge de 0-1 s’ha arribat al descans.

El Gestesa pressiona als minuts finals

A la represa les coses han començat molt bé per als blaugranes ja que al primer minut han ampliat distàncies. En una jugada al contraatac Jordi Sánchez ha deixat la pilota perquè Chico fes el segon gol. I encara n'haurien pogut arribar més, però en els últims metres han fallat massa.

Això ha fet que arribessin al tram final del partit amb només dos gols d’avantatge, molt poca diferència per a un esport com el futbol sala. I menys renda encara quan Charlie, a sis minuts per al final del partit, ha retallat diferències. Tot i el gran partit que han fet els blaugranes, que han dominat gairebé els 40 minuts, el Barça ha hagut de patir al tram final, en què el Gestesa ha vist possible l’empat i ha pressionat força. Al final, però, s'ha complert la primera victòria per al FC Barcelona.