FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

03.09.2008 20:10

Gestesa: la força del porter-jugador

Cristina Collado


El pròxim rival del Barça, el Gestesa Guadalajara, basa bona part del seu joc en la figura del porter-jugador. Així ho explica el segon entrenador, Santi Gea, en l’anàlisi del rival.


L’atac de cinc és una de les armes principals del Gestesa Guadalajara, que juga en superioritat a l’atac durant bona part del partit, sigui quin sigui el minut de joc i el resultat: “Fa servir el porter-jugador en el seu atac, semblant al que fa el Benicarló. En defensa, destaca la seva utilització de la zona defensiva. Amb això pot fer servir el contraatac, que és una de les seves armes. Utilitzen el porter-jugador com ho fan el Benicarló o el Marfil Santa Coloma. Són igual el minut o el resultat”, explica el segon entrenador, Santiago Gea.

Com contrarestrar el 5-4

qm3d5584.jpg“A part del desgast físic, l’atac de cinc implica que l’equip ha de saber situar bé la defensa per no provocar que hi pugui haver qualsevol errada que ajudi a una ocasió seva. Alhora, s’ha d’intentar ser una mica ambiciós. Ja que ells ataquen en superioritat numèrica, s’ha d’intentar buscar algun moment per sorprendre el rival.”

Noms propis

“Destaca Carlos Anós, un jugador que ja té dos o tres anys d’experiència a Divisió d’Honor, ja que l’última temporada va jugar al DKV. Pel que fa a Dídac Plana, consideràvem que havia de fer un salt i que comencés a entrenar-se ja com a professional. Vam tenir l’oportunitat de cedir-lo al Guadalajara, un equip en què pot tenir possibilitats de jugar. Ell està content, i nosaltres, també.”
Gestesa: la força del porter-jugador
Més encert
“L’equip té moltes ganes d’aconseguir la primera victòria. Estem desitjant que arribi divendres per fer les coses ben fetes i per tenir una mica més d’encert en les finalitzacions. Estem jugant bé i creant ocasions de perill. Arribem amb facilitat a dalt però en els últims metres ens costa una mica.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana