FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

02.09.2008 12:00

Igor, cinc setmanes de baixa

L’ecografia a què Igor va ser sotmès dilluns al vespre confirma el diagnòstic inicial: té una ruptura fibril·lar a l’adductor mitjà de la cama esquerra. El temps de baixa aproximat serà de cinc setmanes.


A falta de 5:23 minuts per al descans del partit entre el FC Barcelona i el Caja Segòvia de divendres, Igor va haver de deixar el terreny de joc. Va tenir una problema a l’adductor de la cama dreta i no va poder continuar el partit. Diumenge els metges de l’equip de futbol sala li van fer una ecografia, però n’hi van voler fer una altra dilluns al vespre, perquè en aquest tipus de lesions cal esperar entre 48 i 72 hores perquè baixi l’edema.

L’ecografia de dilluns va confirmar el diagnòstic previst. Segons han informat els Serveis Mèdics, Igor té una ruptura fibril·lar a l’adductor mitjà de la cama esquerra. El temps previst de baixa per a aquest tipus de lesions és d’unes cinc setmanes aproximadament.

S’incorporarà després de l’aturada

Així doncs, Igor es perdrà els tres partits que queden per disputar-se abans de l’aturada en la competició. Aquest divendres (Gestesa-FCB, 21.00 h); el dimarts 9 de setembre (FCB-Carnicer) i el divendres 12 (Lobelle-FCB).

Aleshores, la Lliga de Divisió d’Honor s’aturarà durant gairebé un mes i mig per la disputa del Campionat del Món que es juga al Brasil del 30 de setembre al 19 d’octubre. La competició domèstica de futbol sala es reprendrà el 25 d’octubre, i serà aleshores quan es pugui reincorporar a l’equip el pivot brasiler.
Igor, cinc setmanes de baixa
Chico i PC s’incorporen en breu
Chico, amb gastroenteritis, i PC, amb molèsties al turmell, fan treball al gimnàs aquest matí. A la tarda, està previst que tots dos puguin reincorporar-se a l’equip, que s’entrenarà a les 21.00 h al Palau Blaugrana.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana