FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

02.09.2008 11:19

Fran Serrano no segueix

Cristina Collado


El FC Barcelona i el jugador Fran Serrano han arribat a un acord per a la rescissió del contracte de l’ala blaugrana, que tenia contracte fins el 2009. Serrano deixa enrere tres anys i mig al Barça.


Fran Serrano no continuarà al FC Barcelona. Així s’ha decidit després que el mateix jugador i el club hagin arribat a un acord per a la rescissió del seu contracte, que finalitzava al juny del 2009.

Un dels veterans

Amb la marxa de Fran Serrano, marxa un dels jugadors més veterans de la plantilla del FC Barcelona. Només Juan Carlos López, que porta des de l’any 1999 al club, i Chico, que va arribar la temporada 2004/05, porten més anys.

Fran_Serrano.jpgSerrano va fitxar pel FC Barcelona en el mercat d’hivern de la campanya 2004/05. El febrer del 2005, el jugador de Santa Coloma va firmar per quatre temporades, fins al juny del 2009. Arribava com a reforç per ajudar l’equip a pujar de la Divisió de Plata.

Als seus 31 anys, Serrano porta més de quinze anys vinculat al món del futbol sala. Va començar jugant a l’Industrias Garcia, la temporada 1992/93, equip on s’hi va estar vuit temporades i on va coincidir amb Marc Carmona a la banqueta. En l'exercici 2000/01 fitxava pel Caja Segòvia i es feia professional. Des d’aleshores ha jugat a l’equip segovià, al Miró Martorell i al DKV Seguros Saragossa, abans de recalar a les files del conjunt blaugrana.
Fran Serrano, en una imatge de l'última estada de l'equip a El Montanyà
Fran Serrano, en una imatge de l'última estada de l'equip a El Montanyà
Tercera baixa
Fran Serrano es converteix en la tercera baixa de l’equip de futbol sala, després de la marxa de Pedrinho i de Dani Fernández, que van acabar contracte al mes de juny passat.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana