FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

31.08.2008 12:44

Julio Gracia, de nou al Barça

Cristina Collado


El porter Julio Gracia tornarà a vestir la samarreta del Barça aquesta temporada. Després d’una temporada cedit, serà el primer porter de l’equip Sènior i el tercer de l’equip de Marc Carmona.


Julio Gracia torna al FC Barcelona. El porter blaugrana va marxar la temporada passada cedit a l’Ourense i al Gestesa Guadalajara, on va acabar la passada campanya 2007/08. Ara torna al Barça, on assumirà la titularitat a l’equip Sènior i la responsabilitat d’ajudar el primer equip de futbol sala.

Un ajut que segur que serà necessari tenint en compte que Cristian Domínguez està convocat amb la selecció espanyola per al Mundial del Brasil. Julio Gracia ha començat aquest diumenge al matí a treballar sota les ordres de Marc Carmona.

El camí invers del de Dídac Plana

Julio Gracia assumirà el rol que aquesta última temporada ha fet Dídac Plana al Barça. És precisament el camí invers que ha fet Plana, que ha fitxat aquesta temporada pel Gestesa Guadalajara, l’exequip de Gracia.
Julio Gracia, de nou al Barça
Igor, a l’espera de més proves
El jugador brasiler Igor va haver de deixar el partit contra el Caja Segòvia per problemes a l’adductor de la cama dreta. Aquest diumenge ha estat sotmès a una ecografia, però encara no s’ha pogut veure l’abast total de la lesió perquè encara hi havia edema. Com ha explicat el metge de l’equip, Xavier Yanguas, per conèixer l’abast real d’aquest tipus de lesions musculars cal esperar entre 48 i 72 hores per fer l’ecografia. Dilluns al vespre li faran una altra prova.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana