FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

28.08.2008 19:39

El Caja Segòvia, intens en totes les línies

Cristina Collado


Tant en defensa com en atac, el Caja Segòvia es caracteritza pel seu joc intens. En defensa, pressionen buscant l’errada del rival, i en atac són molt bons en les transicions ofensives.


Així ho ha detallat el segon entrenador de l’equip, Santi Gea, en l’anàlisi del pròxim rival del Barça: el Caja Segòvia (divendres, 21.00 h Palau Blaugrana).

Màxima intensitat

“L’entrenador continua sent Miguel Rodrigo. És un tècnic que juga molt atrevit, de tu a tu. Li agrada imprimir molta intensitat defensiva. No espera l’errada del rival, sinó que el provoca. A nivell ofensiu, li agrada molt jugar les transicions ofensives. En juga moltes i les juga molt bé. La seva principal virtut és la intensitat que imprimeixen, tant a nivell defensiu com ofensiu, joc en què es despleguen molt ràpid.”

Jugadors importants

“Tenen un parell d’incorporacions. La més important és la d’Andreu Linares, un jugador que ha guanyat molts títols i que donarà un plus d’experiència i nivell a l’equip. També tenen Diego Giustozzi, un jugador que van estar lesionat pràcticament tota la temporada passada per problemes musculars. De fet, es va lesionar en un partit contra nosaltres. És una incorporació important, tot i que ja el tenien de la temporada passada.”

Analitzar les errades

“Hem tingut poc temps perquè han passat escassament 48 hores del partit contra el Benicarló. Una de les eines que utilitzarem serà el vídeo, amb què analitzarem els detalls que vam fer bé i malament. El grau de concentració és molt important. Tenim jugadors de qualitat i, sobretot, hem de treballar perquè estiguin molt atents. Intentarem ser regulars durant els 40 minuts, ja que aquest és un dels aspectes que et donen l’èxit.”
El FC Barcelona - Caja Segòvia de la temporada passada
El FC Barcelona - Caja Segòvia de la temporada passada
La importància del Palau
“Un dels objectius si volem estar a dalt és que el Palau estigui ple. No hem de perdre cap partit a casa i hem d’intentar sumar el màxim de punts possible fora de casa.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana