FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

28.08.2008 12:25

Millorar la defensa

Cristina Collado


Els gols encaixats en el primer partit de Lliga van ser fruit de dues errades en defensa. Aquest és el principal aspecte que s’ha de corregir: “Esperem el pròxim partit per no cometre les mateixes errades”, afirma Jordi Sánchez.


El FC Barcelona ha fet aquest matí el primer entrenament després de l’empat contra el Benicarló ( 2-2 ) en la primera jornada de la Lliga. Toca ja posar-se a punt de cara al segon partit de la temporada.

Debut al Palau

Serà divendres a les 9 de la nit al Palau Blaugrana contra el Caja Segòvia. Un rival contra el qual no es poden cometre els errors defensius de Benicarló. El primer pas és reconèixer aquestes errades: “Particularment, jo vaig cometre dues errades en defensa, ficant un pas al pivot. Espero no tornar-ho a fer”, reconeix Jordi Sánchez.

L’ala català recorda que el partit contra el Benicarló va ser força complicat, i per aquesta raó valora positivament el punt aconseguit: “Va ser un partit molt difícil de principi a fi. Tal com va anar el partit, doncs, el resultat és molt bo. Ara estem esperant ja el pròxim partit per no cometre les mateixes errades.”

Bé físicament

Aquesta setmana l’equip s’està entrenant a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Aquest matí ha tornat a la feina en una sessió força completa. Després d’una primera part de l’entrenament més distesa, els jugadors s’han entrenat amb intensitat en l’atac de cinc. Tot plegat, per preparar una estrena al Palau que s’espera que sigui molt bona.

Aquesta tarda es tornaran a entrenar a Sant Joan Despí. Per al cap de setmana hi ha prevista una altra sessió, diumenge a les 11 del matí. Després d’un mes de feina, des que es va iniciar la pretemporada, Sánchez assegura: “Veig l’equip bé físicament.”
Millorar la defensa
Quatre partits a les 9 de la nit
Els quatre pròxims partits del Barça –els que es jugaran abans de l’aturada de la competició pel Mundial del Brasil– seran en un horari força intempestiu. Les 21.00 és l’hora fixada per a aquests quatre compromisos, dos al Palau i dos lluny de casa:

- Divendres 30 d’agost: FCB - Caja Segòvia
- Divendres 5 de setembre: Gestesa - FCB
- Dimarts 9 de setembre (dia per confirmar): FCB - Carnicer
- Divendres 12 de setembre: Lobelle - FCB

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana