FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Sala

27.08.2008 11:19

Carmona: “Valoro el punt molt positivament”

Carles Cascante


L’entrenador del FC Barcelona, Marc Carmona, va valorar de forma molt positiva el punt aconseguit a la complicada pista del Benicarló. El tècnic blaugrana, però, es va lamentar de les errades comeses en defensa.


“Amb vista al partit de divendres hem d’aprendre dels nostres errors, que avui (ahir a Benicarló) han estat importants”. Així de clar es mostrava un Marc Carmona que tenia una sensació agredolça després de treure un punt (2-2) en una pista en què la temporada passada només van guanyar tres equips en la fase regular.

Correctes en atac

“Hem tingut una bona possessió de pilota, hem generat nombroses ocasions, però no les hem materialitzat fins que hem arriscat jugant en atac de cinc. El pes del partit l’hem dut nosaltres, però ens ha costat entrar en el partit al principi.”

Leandro, l’amenaça

“Malgrat que no ha marcat cap gol, es tracta d’un jugador que reté molt la pilota i defensa bé. En bona part gràcies a jugadors com ell hem fet el partit que ells volien. Ens han marcat dos gols en dues errades nostres, quan la possessió era nostra. Això, evidentment, ha fet que minut a minut ells se sentissin més còmodes.”
Carmona: “Valoro el punt molt positivament”
Divendres, a polir detalls
“Aquest divendres juguem a casa. Cal polir detalls i tenir més fluïdesa. El Segovia és un molt bon equip i caldrà tenir cura. De tota manera, com he dit abans, el fet de jugar a casa ens agrada i esperem que puguem tenir el suport de la nostra gent en l’estrena al Palau aquesta temporada.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana