FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Sala

15.08.2008 14:22

Carmona: “El Marfil, un bon test”

Carles Cascante


El futbol sala blaugrana segueix amb la seva preparació de cara a l’inici de la temporada 2008/09. El proper pas serà un amistós a Santa Coloma davant el recent ascendit Marfil. Serà “un bon test” de cara a l’inici de la competició, afirma Carmona.


Els jugadors barcelonistes segueixen cremant etapes i ara ja estan en la tercera setmana de preparació. Aquest dissabte s’han exercitat al Palau Blaugrana amb vistes al partit amistós d’aquest dissabte a Santa Coloma. El partit davant el Marfil es jugarà a les 20.30 hores.

Bons records

L’equip de Santa Coloma torna a la màxima divisió del futbol sala espanyol. És un equip que porta molt bons records al tècnic blaugrana, ja que el va entrenar anteriorment: “Sí, em porta molt bons records. Vaig estar allà quatre temporades i guardo una excel·lent relació amb el president de l’entitat. A més, crec que l’enfrontament davant d’ells ens pot anar molt bé per la forma que tenen de jugar. Pot ser un bon test de cara als primers enfrontaments de la temporada davant el Benicarló i el Guadalajara.”

Alguns tocats

El tècnic barcelonista està molt satisfet amb el rendiment que estan donant els seus homes en aquest tram de la pretemporada; l’única pega, sense ser greu, és que hi ha alguns jugadors tocats, com Saad i Rafa Muñoz: “La veritat és que ja ho hem dit diverses vegades, el fet més rellevant és que hi ha molts jugadors que han vingut amb un nivell molt més òptim que la temporada passada i això és molt bo per a nosaltres.”
Carmona: “El Marfil, un bon test”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana