FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

08.08.2008 17:36

Triangular a Sant Carles de la Ràpita

Gustau Galvache


L’equip de futbol sala blaugrana disputarà dissabte a partir de les 18.30 h el seus primers partits amistosos de la temporada. Serà a Sant Carles de la Ràpita, on els blaugranes disputaran un torneig en format 3x1


Després d’una setmana d’entrenaments a El Montanyà els homes entrenats per Marc Carmona tindran la recompensa al seu treball en forma de partit amistós. Serà a Sant Carles de la Ràpita, on els blaugranes debutaran aquesta pretemporada. El primer matx serà amb La Ràpita FS, i el torneig es tancarà davant el Benicarló FS.

Primer rival

El primer rival serà La Ràpita FS, que milita a la Divisió d’Argent del futbol sala espanyol. Els del Montsià inicien una nova etapa després d’haver abandonat la seva localitat d’origen, que era Salou. Per a aquesta nova temporada l’equip entrenat per Carles Nuñez s’ha reforçat amb diversos jugadors provinents del Benicarló.

Amb l’esperit de fer una bona campanya a la Divisió d’Argent, els del Montsià seran una primera pedra de toc per als homes de Marc Carmona.

Un clàssic

Els enfrontaments entre el FC Barcelona i el Benicarló FS s’estan convertint en un dels clàssics del futbol sala. Si l’any passat els blaugranes van eliminar els del Baix Maestrat als quarts de final de la Lliga, aquesta temporada els enfrontaments entre els dos equips seran de manera gairebé seguida.

La primer jornada de la LNFS ha ofert un altre duel entre barcelonins i castellonencs, però abans s’hauran de veure les cares a Sant Carles de la Ràpita en el primer partit de pretemporada d’ambdós equips.
Triangular a Sant Carles de la Ràpita
Horaris del torneig
18.00 h La Ràpita FS – Benicarló FS

18.30 h FC Barcelona – La Ràpita

19.15 h FC Barcelona – Benicarló FS

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana