FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

08.08.2008 11:58

Darrer dia a El Montanyà

Gustau Galvache


L’equip de futbol sala afronta avui el darrer dia de l’“stage” de pretemporada, que està tenint lloc des de dilluns passat a El Montanyà (Osona). Els homes de Marc Carmona han treballat de valent durant aquests dies.


Tres sessions diàries han estat la tònica habitual d’aquests dies. Al matí, cursa. Un cop esmorzats, els jugadors es dirigien al pavelló per realitzar treball físic, i a la tarda tornaven a la pista per treballar conceptes tècnics i tàctics.

Satisfets del treball

En aquest sentit es manifesta el segon entrenador del futbol sala blaugrana, Santi Gea: “Estem molt contents de com estan físicament els jugadors. A aquestes alçades de la pretemporada estan molt més ràpids que l’any passat.”

QM3D6530.jpgRespecte a l’adaptació dels dos nous fitxatges, Santi Gea creu que “tant en Jordi Sánchez com en Saad Assis, pel seu estil de joc, s’estan adaptant molt ràpidament al nostre sistema de joc, fet que facilita el nostre treball.”

Control exhaustiu

Aquest dies els Serveis Mèdics del FC Barcelona controlen al detall els jugadors de l’equip de futbol sala. Dins d’aquests controls, que es realitzen periòdicament, hi ha el del control de la freqüència cardíaca durant els entrenaments.

Xavier Yanguas, doctor de l’equip, afirma: “A la pretemporada valorem l’adaptació cardíaca al treball. Ho fem col·locant el pulsímetre al pit del jugador, cosa que ens indica com els jugadors assimilen les càrregues d’entrenament.”


Retorn a Barcelona

benicarlo.fcb.jpgL’equip, després de l’intens treball desenvolupat al llarg d’aquesta setmana, retorna a Barcelona aquesta nit. Però el descans no els arribarà fins diumenge. Dissabte a les 18.30 h participaran en un torneig en format 3x1 a Sant Carles de la Ràpita davant l’equip local, La Ràpita FS, i el Benicarló, de la LNFS.
Darrer dia a El Montanyà
Fran Serrano i Igor, amb molèsties
Aquests dos darrers dies Fran Serrano i Igor no s’han pogut entrenar amb la mateixa intensitat que els seus companys. Serrano ha patit unes petites molèsties musculars, i Igor, una petita infecció en una ungla del peu dret. La seva participació en el triangular d’aquest dissabte a Sant Carles de la Ràpita està pràcticament garantida.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana