FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

05.08.2008 16:20

“Al Barça mai li pots dir que no”

Laura Aparicio / Gustau Galvache


Després de més de deu anys a l’elit del futbol sala Jordi Sánchez arriba al Barça. Ha estat el segon reforç de cara a la propera temporada. L’ala esquerrà afronta aquesta etapa amb molta ambició i amb la il•lusió de portar l’equip a l’èxit.


Jordi Sànchez, de 30 anys, va néixer a Barcelona i per això arriba al FC Barcelona amb molta il•lusió. La temporada passada va jugar a l’Armiñana de València i la seva actuació va fer que molts equips es fixessin en ell. Però, lluny de decantar-se per altres ofertes, Jordi Sánchez fa una aposta clara pel Barça.

Com es troba?
“Estic bé, molt content.”

Quins van ser els motius que el van portar a fitxar pel Barça?
_CF_6777.JPG“A un club com el Barça mai li pots dir que no. Després d’haver passat per l’Armiñana, vaig tenir un parell d’ofertes i em vaig decidir a venir aquí per l’amistat que tinc amb l’entrenador, Marc Carmona, amb qui ja vaig coincidir a Santa Coloma, i pel projecte que està fent el club. S’està apostant per estar entre els més grans, i espero que ho puguem aconseguir.”

Vostè va treballar sota les ordres de l’entrenador blaugrana.
“Sí, vam coincidir un any a Santa Coloma. Ara tornem a estar junts dins aquest projecte. Treballarem perquè el club arribi el més lluny possible.”

Quins objectius es marca tant en el pla personal com en el col•lectiu?
“El més important quan arribes aquí és tenir la confiança de l’entrenador i poder gaudir de minuts cada setmana. En l’àmbit col•lectiu, l’objectiu és estar entre els quatre primers i ser més regulars que la temporada passada, en què l’equip va tenir moltes dificultats, sobretot a la primera volta. El Barça ha de ser a la Copa i als play-off i un cop aquí s’ha d’aspirar a arribar el més lluny possible. L’equip ha d’intentar trencar la ratxa de títols que aquests últims anys han tingut equips com el Pozo Múrcia i l’Interviú.”

Serà la tercera temporada del Barça a la Divisió d’Honor, i en aquests últims anys el club ha fet una aposta clara per la secció. Quina opinió en té?
_CF_6833.JPG“El nom del Barça mou moltíssima gent i el fet que aquest club aposti pel futbol sala suposa un salt de qualitat a la Lliga. Això pot provocar que altres equips vulguin invertir una mica més. Entre tots poden fer que la Divisió d’Honor sigui molt millor.”

Com es defineix com a jugador?
“Jordi Sánchez és un jugador que treballa molt i treballa per a l’equip. No és un jugador egoista. La meva especialitat és el joc entre línies; defenso molt bé, em posiciono bé a la pista i durant la temporada també marco algun gol i això és molt important perquè l’equip estigui a dalt.”

La temporada passada l’equip va arribar a les semifinals de la Lliga, i aquest any la plantilla ha generat moltes expectatives.
“El que està clar és que l’equip ha de millorar respecte de la temporada passa i com a mínim hem d’aspirar a ser a la Copa i als play-off pel títol de Lliga. Hem d’intentar estar entre els quatre primers de la taula durant tota la temporada per tenir regularitat. Això serà bo per a l’equip.”

“Al Barça mai li pots dir que no”
El bàsquet, el seu primer esport
La vida de Jordi Sánchez sempre ha estat lligada a l’esport. De ben petit, però, aquest jugador era un gran aficionat al bàsquet i aquest va ser l’esport al qual es va dedicar en els seus inicis. Al carrer, però, es va començar a aficionar al futbol sala i va canviar les cistelles per la porteria.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana