FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

04.08.2008 20:13

Primer dia a El Montanyà

Laura Aparicio


L’equip de futbol sala ha completat el seu primer dia de treball a El Montanyà. El balanç després d’aquesta primera jornada ha estat positiu donat el bon estat de forma de la plantilla.


El blaugrana PC ha estat el primer jugador de l’equip a valorar aquesta primera jornada a El Montanyà. “Aquests primers dies de feina són molt forts, molt intensos. És normal perquè volem estar a dalt i ara és el moment de treballar i suar la samarreta per començar la temporada de la millor forma possible”, ha explicat el tanca brasiler.

Els Serveis Mèdics de la secció ja van assegurar després de les proves mèdiques que l’equip havia tornat de vacances en un bon estat de forma, fet que aquest dilluns ha ratificat el jugador blaugrana: “Tots hem treballat durant aquestes vacances, hem seguit els exercicis que ens va recomanar el cos tècnic; per això estem molt bé i volem acabar d’ultimar detalls per estar al cent per cent.” PC ha assegurat que se sent molt feliç d'haver tornat a la feina i molt motivat aquestes setmanes prèvies a l’inici de la competició oficial, el dia 26 d’agost.

Tres sessions de treball

_CF_6869.JPGEls jugadors que dirigeix Marc Carmona fan tres sessions diàries d’entrenament. “Fem treball molt intens. Al matí l’equip fa cursa a la pista o a la muntanya. Al migdia el treball és més físic, l’equip fa exercicis de força, i ja a la tarda és el torn de la sessió més tàctica”, explica el preparador físic de l’equip, Juanma Ruiz, el qual afegeix: “L’agenda de treball variarà en funció de com l’estiguin tolerant els jugadors; l’objectiu també serà evitar lesions”. Ruiz s’ha mostrat molt satisfet amb el rendiment dels jugadors blagurana perquè “han treballat molt abans de la pretemporada.”
Primer dia a El Montanyà
A El Montanyà, fins divendres
Després d’una primera setmana de treball, l’equip de Marc Carmona continua completant la pretemporada, ara des de les magnífiques instal·lacions d'El Montanyà, on l’expedició barcelonista serà fins divendres.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana