FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

03.08.2008 20:37

Carmona: “Aquesta és la fase més important”

Verònica Díez


El primer equip de futbol sala del FC Barcelona ha viatjat aquest diumenge a El Montanyà, on portarà a terme la segona fase d'entrenaments de la temporada. Segons Marc Carmona, aquesta és l'etapa més important de preparació.


La primera setmana de la pretemporada ha anat sense problemes per al conjunt blaugrana. El tècnic barcelonista explica que aquests dies a El Montanyà espera que vagin igual de bé que els passats a Barcelona. “Aquesta setmana tindrà més volum de feina. Intentarem aglutinar moltes coses, tant a nivell tècnic com tàctic. Espero que tot surti igual de bé que aquesta setmana, en què no hem tingut cap lesionat ni cap ensurt”, comenta Carmona.

Tres sessions diàries

frame_01.jpgDurant la seva estada a El Montanyà els jugadors del Barça dividiran els seus entrenaments en tres blocs. A primera hora del matí serà hora de sortir a córrer al camp de futbol o a la muntanya. Al migdia el treball serà fisicotècnic. Ja a la tarda l'equip donarà pas a les sessions tàctiques. Cada dia tindrà aquestes tres sessions d'entrenaments. Carmona vol aprofitar el temps al màxim i no vol deixar de banda ni un sol detall.
Carmona: “Aquesta és la fase més important”
Una pretemporada diferent
Marc Carmona afirma que aquesta pretemporada és diferent de la d’altres anys: “El tipus de treball, sobretot el físic, és més curt però intens. Hem intentat des del principi que la preparació estigués dirigida al tipus de treball específic del nostre esport. Abans els entrenaments eren més genèrics i tradicionals.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana