FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

31.07.2008 14:03

“Vaig triar el Barça per sobre d’altres opcions”

Laura Aparicio/Gustau Galvache


Ha estat el primer reforç del nou equip de futbol sala. L’ala brasiler Saad Assis viu els seus primers dies com a blaugrana amb sensacions positives. Assis es mostra satisfet de poder jugar al Barça i de l’aposta que el club ha fet per la secció.


Saad Assis és un dels dos nous fitxatges que l’equip que entrena Marc Carmona ha fet de cara a la propera temporada. El nou jugador blaugrana va néixer a São Paulo, el Brasil, però té passaport italià. L’última temporada va jugar al Mòstoles 2008 i ara inicia una nova etapa al Barça.

Ha concedit la seva primera entrevista als mitjans del club. Es mostra feliç i aposta per arribar a les finals de Copa i Lliga.

Quines són les seves primeres sensacions com a blaugrana?
“La sensació és bona, és un club meravellós. A més la ciutat és molt maca. Espero poder gaudir de tot això.”

Quins van ser els motius que el van portar a apostar pel Barça?
“Sóc un gran aficionat del Barça, m’encanta Barcelona. He tingut altres ofertes però al final la meva família i jo ens vam decidir a venir a aquesta ciutat i a aquest club. Sempre vam preferir el Barça.”

Com defineix el seu estil de joc?
“Sóc un jugador que sempre vol estar a la pista. He vingut aquí per poder estar a disposició de l’entrenador, per jugar. No he vingut aquí a divertir-me, vull treballar.”

Vostè és un ala esquerrà. Els jugadors esquerrans estan molt buscats.
“La gran majoria creu que els jugadors esquerrans tenim facilitat per jugar amb les dues cames. No sé si això passa amb tots els que juguem amb l’esquerra. Jo sí que tinc facilitat per jugar també amb la dreta.”

Què n’espera d’aquesta temporada?
“Espero que el Barça arribi a les finals de la Copa i també a la final de la Lliga. Amb la plantilla que hi ha crec que podem aconseguir-ho. L’any passat l’equip va arribar a les semifinals a la Divisió d’Honor, i aquesta temporada espero que arribem més lluny.”

Què en pensa de la trajectòria de l’equip de futbol sala aquests últims anys?
“El Barça és un club gran. És bo que hagi apostat per un projecte ambiciós a la secció, així els altres equips també hauran de fer el mateix i això fa que la Lliga de futbol sala pugui ser cada vegada millor.”

“Vaig triar el Barça per sobre d’altres opcions”
Amb passaport italià

Malgrat Saad Assis va néixer a Brasil, el nou jugador del FC Barcelona, té passaport italià i amb tota seguretat disputarà el campionat del món de seleccions amb l’equip transalpí.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana