FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

29.07.2008 12:44

Dani Fernández, al MRA Navarra

Gustau Galvache


Després de tres temporades vestint la samarreta blaugrana, l’ala-tanca Dani Fernández ha arribat a un acord amb el MRA Navarra per una temporada. Fernández arriba a Pamplona per ajudar els navarresos a retornar a posicions capdavanteres.


L’ala tanca madrileny, que es va desvincular del FC Barcelona en finalitzar el seu contracte aquest estiu, arriba a Pamplona com un dels reforços que han d’ajudar els homes entrenats per Imanol Arregui a tornar a les posicions de play-off, de les quals van quedar fora la temporada passada.

Dani Fernández va arribar al FC Barcelona provinent del Gestesa Guadalajara la temporada 2005/06. Fernández va formar part de l’equip que va aconseguir l’ascens a la LNFS la mateixa temporada.

Ja a la màxima categoria del futbol sala espanyol, Fernández va disputar les dues darreres temporades com a blaugrana, i en va destacar la capacitat en el llançament dels dobles penals.
Dani Fernández, al MRA Navarra
Gran coneixedor de la LNFS
Dani Fernández va sorgir de les categories inferiors del Boomerang Interviú. Va jugar una temporada a Xerès i va tornar a l’equip madrileny per jugar les temporades 98/99 i 99/00. Móstoles, Caja Segòvia i finalment Guadalajara van ser els seus destins abans d’arribar al Barça.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana