FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

28.07.2008 17:20

Un altre cop a la feina

Gustau Galvache


El primer equip de futbol sala del club ha tornat avui a l’activitat després de l’aturada estival. Els homes de Marc Carmona s’han trobat de nou per iniciar la preparació de la temporada 2008/09, una temporada que es preveu intensa.


Per poder preparar aquesta intensa temporada que arriba l’equip de futbol sala ha començat avui els entrenaments al Palau Blaugrana. Amb la totalitat de la plantilla i la incorporació de tres jugadors del filial, el projecte del futbol sala blaugrana ha donat el tret de sortida a la seva preparació.

Primera setmana a Barcelona

Durant la primera setmana de treball els blaugranes treballaran a les instal•lacions del club. Avui s’han trobat tots de nou i ha estat el primer contacte de les noves incorporacions a l’equip,els jugadors Jordi Sánchez, de l’Armiñana València, i Saad Assis, del Móstoles, amb els seus nous companys

L’entrenament d’aquest matí ha consistit en un treball d’escalfament i posteriorment tot el grup ha anat al gimnàs, on ha iniciat el treball físic per preparar la temporada.

Diferents tipus de treball

Aquests dies la cursa, la pista i el treball al gimnàs seran la tònica de la preparació. S’alternaran aquest treballs per preparar l’equip per a la competició, tal com va avançar el segon entrenador del futbol sala blaugrana, Santi Gea .

Un altre cop a la feina
Els joves també comencen la temporada
La tornada als entrenaments ha comptat amb la presència de tres joves jugadors del filial blaugrana, el porter Sergio Arriero i els jugadors de camp Sergio Sierra, conegut com ‘Sepe’, i Alex Verdejo. Sierra i Verdejo ja van ser convocats en diversos partits del primer equip de futbol sala la temporada passada i tots tres treballaran aquest dies amb els ‘grans’ del futbol sala del FC Barcelona.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana