FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

27.07.2008 19:04

Intens treball de pretemporada

www.fcbarcelona.cat


Aquest dilluns, la secció de futbol sala del Barça comença de nou l’activitat. Després de dos mesos de vacances, els homes de Marc Carmona prepararan la propera temporada que començarà el 26 d’agost.


El contrari que altres anys, en els quals es disposava de sis setmanes de pretemporada, ara el calendari es comprimeix i només poden ser quatre. S’ha d’aprofitar el tems al màxim. En aquests dies, l’equip haurà de fer un treball físic molt intens per aconseguir mantenir el seu rendiment durant la temporada. El segon entrenador del conjunt blaugrana, Santi Gea, ho té clar. A més a més assegura: “Els jugadors blaugranes treballaran a fons sobretot per millorar la força i la resistència”.

Entre el 26 d’agost, on jugarà el primer partit davant el Benicarló, i el 12 de setembre, l’equip jugarà cinc partits. Per tant, l’equip haurà d’estar en ple rendiment físic per tal d’aconseguir les expectatives marcades.

Primera toma de contacta a Barcelona

La primera toma de contacta del equip amb la nova temporada serà a Barcelona. Durant la primera setmana, els entrenaments es basaran en treballs físics. Dilluns i dimarts, els blaugranes només faran una sessió pel matí ja que per la tarda els jugadors passaran les pertinents revisions mèdiques de principi de temporada. A partir de dimecres, l’equip farà una intensa preparació de la temporada amb dobles sessions diàries.

Cap al Montanyà

qm3d3755.jpgEl 4 d’agost, els homes de Marc Carmona marxaran al Montanyà per seguir preparant la temporada. “Aquí hi haurà més càrrega en els entrenaments ja que faran tres sessions diàries de preparació. A més, els jugadors començaran a treballar molt més amb la pilota”, afirma Santi Gea.

Després de l’estada en terres osonenques, l’equip tornarà a les instal•lacions de la Ciutat Esportiva per continuar millorant alguns aspectes tàctics i físics que serviran per encarar amb seguretat el calendari de la temporada.

Pocs canvis en la plantilla

De moment, el Barça només ha fitxat dos jugadors nous per aquesta temporada. Es tracta del català Jordi Sánchez i de l’ítalo-brasiler Saad Assis que intentaran ser una peça clau en el FC Barcelona per aconseguir títols durant aquesta temporada.
“L’equip jugarà amb avantatge ja que la plantilla no ha canviat gaire respecte l’any anterior, per això només caldrà repassar conceptes tàctics”, explica el segon entrenador.
Intens treball de pretemporada
Quatre partits amistosos abans de començar
L’expedició blaugrana jugarà 4 partits amistosos abans de l’inici de la temporada. El 9 d'agost es jugaran els dos primers partits en un triangular entre el Laguna- La Ràpita i el Benicarló, l’equip amb el qual jugarà la primera jornada de Lliga.
El FC Barcelona completarà la llista d’amistosos amb el Marfil Santa Coloma, que aquest any torna a la Divisió d’Honor, i el Fisiomedia Manacor.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana