FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

futbol sala

22.07.2008 16:11

Nous noms a la LNFS

www.fcbarcelona.cat


Falta poc més d’un mes per iniciar-se la temporada que ve. Els ascensos de Marfil Santa Coloma i Pinto FS, acompanyat del canvi de nom de tres equips, farà que les novetats a la LNFS siguin presents a l’inici de la competició.


Els afeccionats al futbol sala blaugrana hauran observat que el calendari ha canviat bastant des de la temporada passada. La incorporació dels catalans del Marfil Santa Coloma i dels madrilenys del Pinto FS, amb el canvi de patrocinador de tres dels equips, fan que el calendari sigui diferent al d’altres anys.

Segon canvi seguit

Tuco_1.jpgEl FS Cartagena ha canviat de nom per segona temporada consecutiva. L’històric Polaris Cartagena va passar a anomenar-se Tuco Muebles la temporada passada. Un cop finalitzada la vinculació a l’empresa que els esponsoritzava, els murcians s’anomenaran Peinsa Cartagena amb vista a la temporada que ve.

Canvi en el campió

Interviu_Caja_Segovia.jpgL’actual campió de la LNFS, l’Interviú FS, també ha canviat de patrocinador. Anomenat durant molts anys com Interviú Boomerang, la temporada passada s’anomenava Interviú Fadesa. La temporada que ve la denominació serà Inter Movistar.

Amb el nom de la localitat

benicarlo-valencia.jpgBenicarló Onda Urbana era la denominació de l’equip del Baix Maestrat les últimes temporades. La temporada que ve el Benicarló FS portarà el nom de la localitat castellonenca.
Nous noms a la LNFS
Retorn d’un històric
Un dels nous equips de la LNFS serà el català Marfil Santa Coloma. Els colomencs havien arribat a ser subcampions de la competició la temporada 1998/99. Després de tres temporades a la divisió d’argent, el nom de Santa Coloma retorna a la LNFS.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana