FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Sala

11.07.2008 12:20

Coneixeran el calendari

Gustau Galvache


L’equip de futbol sala del FC Barcelona coneixerà avui quin serà el calendari de la LNFS per a la temporada que ve, que se sortejarà al llarg del dia en el marc de l’assemblea general de la Lliga.


Els homes entrenats per Marc Carmona coneixeran al llarg d’avui el calendari de competició per a la temporada 2008/09. Durant la celebració a Madrid de l’assemblea de la Lliga Nacional de Futbol Sala es realitzarà el sorteig dels emparellaments dels setze equips que compondran la màxima divisió del futbol sala estatal per a la temporada que ve.

Setze equips i retorn del Marfil Santa Coloma

La màxima categoria de la LNFS estarà composta per setze equips. A més del FC Barcelona i l’actual campió, l’Interviú, onze equips repeteixen a la màxima categoria. Les novetats arriben de Catalunya i les Illes Balears. El Marfil Santa Coloma torna a la Divisió d’Honor després d’haver assolit l’ascens i després de tres temporades a la divisió d’argent. Aquest fet possibilitarà que torni a haver un derbi català a la LNFS, després que la temporada passada el FS Martorell hagués de renunciar per motius econòmics.

El Fisiomedia Manacor serà el nou representant de les Illes Balears després d’haver assolit l’ascens per primera vegada en la seva història.

Confirmat el setzè equip

El Pinto de Madrid serà l’equip que completi la llista dels setze equips per a la temporada que ve. Els de la Comunitat de Madrid han complert els requisits econòmics per jugar la LNFS i seran un dels rivals dels blaugranes per a la temporada que ve.

Els equips no seran rivals dels blaugranes seran els descendits Saragossa i Leis Pontevedra i l’Armiñana València, que ha hagut de renunciar per motius econòmics.

Coneixeran el calendari
El Barça torna a tenir representació
El FC Barcelona tornarà a estar representat a la Junta Directiva de la Lliga Nacional de Futbol Sala, després de dos anys d’absència. El gerent de la secció de futbol sala, David Godayol, serà la persona que representi el club en el màxim òrgan del futbol sala estatal, un cop sigui ratificat per l’assemblea d’avui.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana