FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

10.07.2008 15:29

Arriba el material

www.fcbarcelona.cat


La roba d’entrenament ja és a les instal·lacions del Palau Blaugrana. Samarretes, pantalons, xandalls, tovalloles i bosses de viatge ja esperen els jugadors per començar la temporada que ve.


Fa dues setmanes es presentava l’equipament oficial del primer equip de futbol. Ara, de mica en mica, va arribant més material amb vista a la temporada 2008/09. La secció de futbol sala ja ha rebut la primera tongada de material, amb tot el necessari per als entrenaments: “Ha arribat roba d’entrenament de jugadors i tècnics. Samarreta de màniga curta, pantalons i xandalls. I també tovalloles, bosses de viatge i bosses de rodes”, explica l’encarregat de material, Xavi Fernández.

Entre el vestuari i el magatzem

Material_futsal_3.jpg120 samarretes de màniga curta per a jugadors, 135 pantalons curts d’entrenament i 21 xandalls. Aquest és el material disponible per a tota la temporada. Xavi es cuida d’organitzar-lo. Un cop descarregades totes les caixes, arriba el moment d’organitzar-les. “Els polos, bermudes i xandalls són repartits a cada jugador per a tota la temporada. Jo els ho deixo a cadascú a la taquilla, amb la seva talla corresponent”, detalla Xavi. Tot el que sobra, es guarda al magatzem.

Pendents dels dorsals

Encara queda per arribar l’equipament oficial dels partits. Un cop arribi aquest, es farà una reunió amb els jugadors per decidir els dorsals definitius de la temporada 2008/09.
Arriba el material
Poc maniàtics
Qüestionat sobre si hi ha jugadors amb més o menys manies amb la roba, Xavi Fernández assegura que no gaire: “Només n’hi ha algun que s’entrena amb dos mitjons, com és el cas dels porters.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana