FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Sala

09.07.2008 17:32

Juan Carlos, última fase de recuperació

Laura Aparicio


Juan Carlos López encara el tram final de la seva recuperació. L’ala tanca blaugrana va ser operat el 28 de març passat del genoll dret i es va perdre els últims mesos de la temporada.


Fa dos dies que el jugador fa recuperació a les instal•lacions del FC Barcelona. Combina el treball fisioterapèutic amb diferents exercicis al gimnàs, sobre la pista, i les curses a la gespa del Camp de la Masia. “Les meves sensacions són bones. Tot i que vaig tenir un problema abans de fer vacances, ara tot sembla indicar que la recuperació va bé, amb normalitat”, explica Juan Carlos López.
Ganes de tornar

Després d’una temporada marcada per les molèsties al genoll dret, que l’han impedit poder jugar amb certa continuïtat, Juan Carlos assegura: “Tinc moltes ganes de tornar a la feina i poder treballar amb l’equip al més aviat possible”.

Els de Marc Carmona començaran la pretemporada el 28 de juliol. Sobre la seva presència amb l’equip en aquesta data, Juan Carlos assegura que vol estar al cent per cent, anar dia a dia i veure com li respon el genoll. És per això que el més veterà de la plantilla blaugrana diu que no vol posar data al seu retorn amb el grup.

Apartat de les pistes

Juan Carlos López va ser intervingut quirúrgicament pel doctor Aguilera el 28 de març per corregir una inestabilitat rotular del genoll dret. El seu període de baixa va ser de tres mesos, fet que el va obligar a perdre’s el tram decisiu de la temporada.

Per aquest motiu va haver de veure des de la distància la classificació històrica del Barça, que va acabar arribant a les semifinals de Lliga. “Es passa malament. Des de fora pateixes perquè no pots ajudar els teus companys, però també vaig gaudir i estic content pels meus companys i per l’equip”.

La temporada que ve

El jugador afronta amb optimisme la temporada que ve de l’equip de Carmona, que de moment s’ha reforçat amb dos jugadors: el brasiler Saad Assis i l’ala Jordi Sánchez. “Espero una propera Lliga tan igualada i interessant com aquesta última, amb un alt nivell, amb emoció i igualtat”, reflexiona un Juan Carlos López amb la ment posada en l’inici del campionat.

El jugador blaugrana espera que l’equip sigui capaç d’estar a la zona capdavantera de la competició i que pugui fer un salt de qualitat superant l’actuació de la temporada passada, en què es va arribar a semifinals.
Foto: arxiu
Foto: arxiu
El més veterà de la plantilla
Juan Carlos López es va formar a les categories inferiors del club, va pujar al primer equip la temporada 2001/02, i des d’aleshores ha defensat la samarreta blaugrana de forma ininterrompuda.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana