FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Sala

08.07.2008 13:28

Fernandao, nominat a millor pivot

www.fcbarcelona.cat


El jugador brasiler del FC Barcelona Fernandao ha estat inclòs a la llista de millors pivots de la temporada 2007/08.


Després d’una votació realitzada per la premsa especialitzada en futbol sala, Fernandao compartirà nominació amb Betao del Lobelle de Santiago i Marquinho de l’Interviú Fadesa. Els entrenadors dels setze equips que van militar a la Divisió d’Honor la temporada passada, juntament amb el segon seleccionar nacional, Juan José Rodríguez-Navia ‘Cancho’, seran els encarregats d’escollir finalment el guanyador.

Bon rendiment tot i els problemes físics

QM3D9075.jpgMalgrat les lesions que ha patit el jugador del Barça aquesta temporada, el joc que ha desplegat, els gols que ha marcat i la bona temporada de l’equip en general l’han portat a disputar el guardó de millor pivot de la Lliga. El jugador brasiler que ara gaudeix d’uns dies merescuts de vacances ha rebut la notícia amb sorpresa.

El pivot, satisfet

“Estic molt content de poder estar finalment a la llista de seleccionats. És una manera de reconèixer l’esforç i treball de tota una temporada. M’ha agafat per sorpresa, ja que aquest any no he pogut gaudir de la regularitat que hauria volgut a causa de les lesions”, ha comentat a www.fcbarcelona.cat.

Una gran competència

El jugador brasiler és conscient que haurà de disputar el guardó amb dos grans jugadors: Betao i Marquinho. “Són dos magnífics jugadors. Betao té unes característiques semblants a les meves. Quan jo era juvenil i el veia jugar ja era molt bon jugador. Marquinho és un jugador molt complet i cada temporada guanya algun títol”.
Fernandao, nominat a millor pivot
Els nominats a millor pivot
Betao (Lobelle de Santiago)
Marquinho (Interviú Fadesa)
Fernandao (FC Barcelona)

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana