FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

26.06.2009 14:21

Juan Carlos López, l’adéu del veterà

Meritxell Infante


Després de deu anys vestint la samarreta blaugrana, Juan Carlos López diu adéu al club on ha jugat tota la seva carrera professional. El jugador més veterà del Barça Mobicat no continuarà la temporada que ve a les ordres de Marc Carmona.


Va arribar al FC Barcelona amb 16 anys per jugar al juvenil i s’hi ha quedat deu anys al club blaugrana. Juan Carlos López ha passat per les diferents categories de la secció de futbol sala fins que va donar el salt al primer equip la temporada 2001/2002. Després d’una trajectòria exclusivament blaugrana, l’ala català, que era el jugador més antic de la plantilla actual, ha acabat contracte amb el club i deixa l’equip de Marc Carmona.

Tota una vida en blaugrana

14_futbol_sala_22-5-04.jpgJuan Carlos ha viscut els pitjors i els millors moments de la secció en els últims anys. Quan va fer el salt al primer equip, aquest jugava a Divisió d’Honor, però la temporada 2002/2003 va viure el descens de l’equip a la Divisió de Plata. El retorn del futbol sala blaugrana a la màxima categoria va ser sens dubte un dels millors records per al jugador, que ha vist passar molts jugadors pel vestidor blaugrana i deixa el club després de viure la millor etapa del conjunt barcelonista.
Juan Carlos López, l’adéu del veterà
Una Copa Catalunya
Juan Carlos López deixa el Barça Mobicat amb una Copa Catalunya al seu palmarès. La participació a la Copa d’Espanya aquest any, per primera vegada a la seva carrera, també ha estat per ell tota una satisfacció com a jugador.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana