FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

28.06.2009 11:09

Rafa Muñoz deixa el Barça Mobicat

www.fcbarcelona.cat


El jugador del FC Barcelona Mobicat Rafa Muñoz ha arribat a un acord per desvincular-se del club. El pivot deixa l’equip de Marc Carmona després de tres temporades vestint la samarreta blaugrana.


El Barça Mobicat ha confirmat la segona baixa per a la temporada que ve. El pivot Rafa Muñoz ha arribat a un acord amb el club blaugrana per desvincular-se de l’equip. El jugador tenia encara un any de contracte, però ha decidit canviar d’aires, després d’una temporada en què ha comptat amb pocs minuts de joc.

Tres anys com a blaugrana

Rafa Muñoz va arribar a la disciplina blaugrana la temporada 2006/07. L’equip acabava d’aconseguir l’ascens a la màxima categoria i l’aposta del club per fer una secció de futur va comptar amb la incorporació d’aquest jugador internacional, que arribava a la vegada que Javi Rodríguez. La competència a la posició de pivot, amb Fernandao i Igor, han donat menys oportunitats a Muñoz de jugar, motiu pel qual el jugador ha decidit deixar l’equip.


Rafa Muñoz deixa el Barça Mobicat
Torna al seu club d’origen
Muñoz jugarà la temporada que ve al Marfil Santa Coloma. Aquest va ser el seu club de formació, on va començar a les categories inferiors, i on va jugar fins la temporada 2003/04.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana