FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

10.06.2009 17:57

Últim entrenament de la temporada

www.fcbarcelona.cat


El Barça Mobicat s'ha entrenat aquest dimecres per última vegada aquesta temporada. Els blaugranes van jugar el seu últim partit oficial el 22 de maig, però des d'aleshores no han deixat de venir al Palau. Ara gaudiran d'unes merescudes vacances.


Els jugadors ja tenien ganes de descansar. “Ha estat una temporada molt llarga”, assegura Javi Rodríguez que, a més, explica: “Ens va anar molt bé aquest temps per recuperar energies”.

“Hem de seguir creixent”

QM3D8597.jpgEl capità del FC Barcelona Mobicat es mostra contundent quan afirma: “Hem de seguir creixent, com hem fet les últimes tres temporades, per ser un seriós aspirant a guanyar un títol la temporada que ve”. L'entrenador de l'equip, Marc Carmona, corrobora les paraules del jugador i, a més, comenta que s'ha de fer un pas més endavant. Amb vista a la pròxima campanya el tècnic blaugrana apunta: “Com a mínim hem d'igualar tot el que hem fet aquesta temporada i millorar aquelles coses en què hem fallat”.

Una temporada regular per emmarcar

QM3D1511.jpgLa valoració de la temporada 2008/09, segons Javi Rodríguez, és molt positiva, fins i tot “per emmarcar”, ha assegurat el mateix jugador. “Crec que la temporada ha estat molt bona. La Copa també va estar bé, després de caure a quaranta segons per al final contra ElPozo”, assenyala el blaugrana. D'altra banda, Rodríguez afirma que en el play-off l'equip no va respondre com s'esperava. “Si haguéssim passat a semifinals i haguéssim caigut amb l'Inter, hauria estat una temporada perfecta, però no ha estat així perquè vam caure a quarts”, sentencia.
Últim entrenament de la temporada
Millorar el planter, un altre dels objectius
La secció de futbol sala també se centra en el planter. Marc Carmona ho comenta així: “Cada any intentem millorar una mica el planter, equilibrar-lo. Aquest any també ho intentarem fer. Volem fer algun retoc i esperem tenir notícies els pròxims dies”.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana