FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

03.06.2009 13:11

Sense competició, però en forma

www.fcbarcelona.cat


El futbol sala és l’única secció que continua entrenant tot i haver finalitzat la temporada de competició. Els de Marc Carmona aprofiten per abaixar el ritme després d’una intensa temporada, però marxaran amb deures per a les vacances.


El Barça Mobicat ha finalitzat la competició però ha prolongat els entrenaments dues setmanes més, fins al 10 de juny. Els blaugranes continuen treballant al Palau i aquest dimarts ha disputat un partit d’entrenament amb un combinat de jugadors juvenils i del Sènior B.

QM3D5416.jpgAmb aquestes sessions al Palau, els jugadors blaugrana no busquen una millora en el rendiment físic. “El que fem és una mica de treball de manteniment, més lúdic, més recreatiu, sense buscar ja cap millora extra”, explica el preparador físic Juanma Díaz.

Deures per a les vacances

Aquests dies es converteixen en una manera d'abaixar el ritme abans de marxar de vacances, però ho faran amb deures. “Tots els jugadors rebran el seu programa específic, una part de treball de força i de resistència”, afirma el preparador del Barça Mobicat. El repte per als de Marc Carmona és començar la pretemporada a un nivell que els permeti posar-se a to en el temps previst.
Sense competició, però en forma
Mantenir el pes
Un dels objectius per als jugadors durant aquest període vacacional és no deixar-se endur pels excessos pel que fa al menjar, sobretot perquè no estaran fent el mateix exercici que durant la temporada i poden perdre la forma física. “Pel que fa al pes, reben uns consells perquè mantinguin el pes ideal que han tingut durant la temporada”, explica Díaz.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana