FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala base

31.05.2009 16:24

La base continua en joc

Cristina Collado


Alguns dels equips base del futbol sala encara continuen en les seves respectives competicions. El cadet s’ha classificat per a la final de la Copa Catalunya i l’infantil prepara com amfitrió la fase prèvia del Campionat d’Espanya.


Els equips cadet i infantil encara tenen feina per davant. L’equip de David Maturama acaba de classificar-se per a la final de la Copa Catalunya després d’imposar-se el Martorell a les semifinals amb un contundent 1-7.

El Campionat d’Espanya a la Ciutat Esportiva

També se li gira feina a l’equip infantil. Els d’Adrià Fabregat seran els amfitrions de la fase prèvia del Campionat d’Espanya que es disputarà el pròxim cap de setmana a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Una fase prèvia on hi participen, juntament amb el FC Barcelona, el Playas de Castelló i els campions de Saragossa i Navarra. Tots quatre s’enfrontaran en una lligueta de tots contra tots i el guanyador passarà a la ronda final que es jugarà quinze dies després.

Foto: Arxiu (LNFS.es)
Foto: Arxiu (LNFS.es)
Tres equips de descans
Hi ha tres equips base, però, que sí han acabat ja les seves competicions. Es tracta del Sènior B, el Juvenil i l’Aleví.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana